ANASTASIJIN NESTANAK POČINJE DA LIČI NA TRILER: Otkriveni NOVI detalji u slučaju nestale Poljakinje na popularnom grčkom ostrvu!

Autor:

Svet

16.06.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju tamošnjih medija, Anastasija je imala slobodan dan u hotelu u kome je radila na Kosu i odlučila da izađe sama.

ANASTASIJIN NESTANAK POČINJE DA LIČI NA TRILER: Otkriveni NOVI detalji u slučaju nestale Poljakinje na popularnom grčkom ostrvu!

Foto: printscreen/Smile of the Child

Anastasija Rubinska

Slučaj nestanka Anastasije Rubinske (27), kojoj se trag izgubio u ponedeljak uveče na ostrvu Kos u Grčkoj, posle susreta sa grupom od pet stranaca, razvija se u triler, prenose grčki mediji.

Policija intenzivno nastavlja istragu o ovom slučaju u svim pravcima, a očekuje se uzimanje DNK od cele grupe stranaca, prenosi Blic.

Uhapšen mladić iz Bangladeša

U međuvremenu je saopšteno da je muškarac iz Bangladeša, za koga se navodi da je glavni osumnjičeni i optužen za otmicu, uhapšen zbog njenog nestanka. Kod njega je, kako prenosi "Prototema" pronađena karta za Italiju koju je verovatno kupio nakon nestanka devojke, a nadležni veruju da je želeo da pobegne.

Prema pisanju tamošnjih medija, Anastasija je imala slobodan dan u hotelu u kome je radila na Kosu i odlučila da izađe sama. U jednom trenutku je srela grupu od pet stranaca, koji su joj ponudili da je odvedu kod njih dok joj ne bude bolje. Kako se navodi, muškarac iz Bangladeša priznao je da je imao seks sa devojkom kod kuće, a zatim ju je, kako je rekao policiji, ostavio na otvorenom u blizini svoje kuće i otišao.

Policija je otkrila i da je se na telu jednog od stranaca nalaze ogrebotine, zbog čega je odlučeno da se svi oni podvrgnu DNK testovima. Istovremeno, grupa policajaca otišla je u hotelsku sobu u kojoj je devojka boravila da odatle uzmu uzorak genetskog materijala.

Oglasila se majka devojke

Anastasijina majka tvrdi da je 27-godišnjakinja bila žrtva kidnapovanja.

- Ne mogu da otkrijem detalje, ali tvrdim da je moja ćerka kidnapovana - rekla je ona za poljske medije.

Anastasiji nestanak je prijavio njen dečko u utorak u podne.

Ovaj 28-godišnjak je rekao da ga je Anastasija kontaktirala telefonom nešto posle 10.30 u ponedeljak uveče. Kako mu je rekla, bila je pijana i vratila se u hotelsku sobu sa svojim prijateljem koji je pratio na motoru.

Dečko prijavio nestanak

Međutim, nedugo kasnije devojka je poslala momku tačnu lokaciju na kojoj se nalazi i rekla mu da dođe po nju. On je otišao na lice mesta, ali nikoga nije zatekao, pa je nastavio da je zove na telefon koji je bio isključen. Potom je, zabrinut za sudbinu svoje devojke, počeo je da traži lokaciju njenog mobilnog telefona preko aplikacije koju je imao na svom uređaju.

Nešto posle 23.30 locirao je Anastasijin mobilni telefon 5,5 kilometara od lokacije koju mu je ona ranije poslala. Nastavio je da je zove, ali je njen telefon i dalje bio isključen. Pošto se nije vratila u njihovu sobu uveče niti se sledećeg jutra pojavila na poslu, pa je mladić iz Poljske prijavio njen nestanak policiji.

Policija istražuje mogućnost kriminalnih radnji, a izvori napominju da je područje gde je devojka nestala puno bunara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading