PRONAĐENA MRTVA, UMOTANA U ČARŠAV! Izjasnio se o KRIVICI osumnjičeni za monstruozno ubistvo Anastasije u Grčkoj, evo ŠTA je rekao

Autor:

Svet

19.06.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izjavi osumnjičenog ima kontradiktornosti.

PRONAĐENA MRTVA, UMOTANA U ČARŠAV! Izjasnio se o KRIVICI osumnjičeni za monstruozno ubistvo Anastasije u Grčkoj, evo ŠTA je rekao

Foto: pixabay.com, printscreen

Glavnoosumnjičeni za ubistvo mlade Poljakinje Anastasije Rubinske na Kosu, 32-godišnji muškarac iz Bangladeša saslušan je danas u tužilaštvu i tom prilikom izjasnio se da nije kriv za optužbe za koje se tereti.

On je poslednja osoba koja je videla Anastasiju i koji se od početka istrage smatra sumnjivim za njen nestanak i smrt s obzirom da je tokom ispitivanja policiji izneo niz kontradiktornosti, piše Protothema.

On će u pritvoru ostati do srede kada će se izjasniti po optužnici za otmicu.

Ukoliko se u međuvremenu pojave novi dokazi ispitaće ga tužilac.

Pored njega, saslušan je i osumnjičeni pakistanski državljanin.

Potraga za Anastasijom Rubinskom iz Poljske, koja je nestala prošlog ponedeljka na ostrvu Kos u Grčkoj, dobila je tragičan kraj tokom vikenda, kada je njeno telo pronađeno u močvari.

Volonter koji je učestvovao u potrazi pronašao je nesrećnu devojku mrtvu, a njeno telo bilo je unutar crne kese za đubre, prekriveno granjem.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je bila gola i uvijena u čaršav, potvrđujući na najstrašniji način scenario da je Anastasija bila žrtva krivičnog dela.

Nakon što je uhapšen i optužen za kidnapovanje, on je policiji ispričao da je Anastasiju upoznao u ponedeljak uveče, zajedno sa još četvoricom stranaca, dvojicom iz Bangladeša i dvojicom iz Pakistana.

Prvo su otišli do marketa u blizini a onda u njegovu kuću u Marmariju jer je, kako je rekao, Anastasija bila pijana.

Priznao je da je imao seks sa njom, ali da ju je nakon toga ostavio na ulici i vratio se kući.

Policija je pronašla njen DNK i kosu u sobi osumnjičenog, dok se na snimku sa nadzorne kamere vidi kako ulazi u kuću sa Anastastijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading