RIBAR PECA KOD JEZERA, A ONDA ALIGATOR IZLEĆE IZ VODE I KREĆE DA GA JURI! Dramatičan snimak napada zveri na čoveka u Americi! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

26.06.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući snimak stiže iz Južne Karoline, a na njemu se vidi aligator koji nasrće na ribara pored jezera.

RIBAR PECA KOD JEZERA, A ONDA ALIGATOR IZLEĆE IZ VODE I KREĆE DA GA JURI! Dramatičan snimak napada zveri na čoveka u Americi! (VIDEO/FOTO)

Foto: Youtube/WJCL News

Čovek je uspeo da pobegne gladnoj zveri, ali video budi jezu.

Snimak je zabeležio turista koji je u utorak uveče oko 19 časova sa porodicom posetio brodogradilište na ostrvu Hilton Hed. Svedok je izjavio da je bio na vožnji biciklom sa suprugom i troje dece kada je ugledao aligatora.

Ceo snimak pogledajte ovde.

Na snimku se vidi kako ribar stoji na travnatom rubu bare sa štapom u ruci kada iznenada aligator izlazi iz vode i juri ka njemu. Čovek beži od jezera u drugom smeru, a žena u blizini, koja je držala kameru takođe počinje da beži. Srećom, čovek je uspeo da pobegne bez povreda.

 

 

Aligator se vidi nekoliko trenutaka kasnije kako ponovo ulazi u ribnjak.

Morgan Hart, koordinator projekta za aligatore za Odeljenje za prirodne resurse Južne Karoline, rekao je za novinsku kuću da je to „verovatno aligator koji je hranjen“.

- Verovatno je aligator povezivao ljude koji su bili u blizini jezera, sa hranom. Očigledno su mu ljudi, koji su tamo pecali, davali hranu pa je on to i sad očekivao - rekao je Hart.

Stručnjak za divlje životinje apelovao je na to da ljudi uvek treba da drže distancu ako pecaju u ribnjaku ako se zna da u njemu ima aligatora.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading