UZNEMIRUJUĆE! Haos ispred OSNOVNE ŠKOLE: Džinovski aligator u BLIZINI dece, Dragić ušao u BORBU sa životinjom i SPASIO đake! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac srpskog porekla postao je heroj.

UZNEMIRUJUĆE! Haos ispred OSNOVNE ŠKOLE: Džinovski aligator u BLIZINI dece, Dragić ušao u BORBU sa životinjom i SPASIO đake! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/MMA Melotto

Majk Dragić protiv aligatora

Neverovatna vest dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država.

Amerikanac srpskog porekla, Majk Dragić, inače MMA borac i ratni veteran, spasio je đake jedne osnovne škole na Floridi kada je uspeo da savlada džinovskog aligatora koji se tu našao.

Nije tajna da se u ovom delu Amerike aligatori često nađu u blizini ljudi, ali je sada situacija bila jako dramatična, te je snimak, koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, više nego uznemirujuć.

 

 

Na njemu se vidi kako Majk Dragić kreće na životinju koja odgovara istom merom, a u pozadini se čuje vrisak uplašenih đaka. Posle velike borbe Amerikanac srpskog porekla uspeo je da savlada životinju, a u tome mu je pomoglo i veliko iskustvo pošto se i ranije nalazio u sličnim situacijama, te se na njegovom Instagram profilu može videti da je profesionalni lovac na aligatore.

 

 

Kako sam kaže, cilj mu je bio da umori životinju kako policija ne bi bila priunuđena da je ubije, a, na veliku sreću dece u okolini, u tome je i uspeo.

Majk Dragić je u MMA karavanu imao četiri borbe tokom karijere i zabeležio je po dve pobede i poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading