OVO JE PRONAĐENO U KUTIJAMA U DVORIŠTU PRIGOŽINOVE KANCELARIJE: Najnovije informacije o pobuni u Rusiji (FOTO)

Autor:

Svet

24.06.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je postupak protiv šefa privatne vojne kompanije “Vagner“ Jevgenija Prigožina.

OVO JE PRONAĐENO U KUTIJAMA U DVORIŠTU PRIGOŽINOVE KANCELARIJE: Najnovije informacije o pobuni u Rusiji (FOTO)

Foto: Printskrin

Jevgenij Prigožin

Kutije u kojima se nalaze četiri milijarde rubalja pronađene su u dvorištu kancelarije Jevgenija Prigožina u Sankt Peterburgu.

Još nije poznato odakle je novac, kome pripada i čemu je namenjen.

Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je postupak protiv šefa privatne vojne kompanije “Vagner“ Jevgenija Prigožina zbog pobune. Navodno, "vagnerovci" su krenuli ka Moksvi.

Prethodno, ruski lider Vladimir Putin je u obraćanju građanima poručio da su organizatori oružane pobune izdajnici i da će odgovarati za to.

Rusko Ministarstvo odbrane obratilo se ranije pripadnicima "Vagnera", pozvalo ih da pokažu razum i da što pre stupe u kontakt sa predstavnicima Ministarstva odbrane ili snaga bezbednosti. Svima će biti garantovana bezbednost, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading