TRAMPOVA URNEBESNA IMITACIJA BAJDENA! Žestoka sprdnja - pa ozbiljna pretnja: Uništićemo duboku državu i objaviti dokumente o špijunaži! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.04.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poseti Nju Hempširu, gde ga je dočekala gomila ljudi koja je skandirala njegovo ime, Donald Tramp se fokusirao na napad na sadašnjeg predsednika SAD Džozefa Bajdena.

TRAMPOVA URNEBESNA IMITACIJA BAJDENA! Žestoka sprdnja - pa ozbiljna pretnja: Uništićemo duboku državu i objaviti dokumente o špijunaži! (VIDEO)

Foto: Tanjug-AP

Skoro mesec dana nakon što je optužen i dan nakon što ga je žena u sudnici takođe optužila i to za silovanje, Donald Tramp se susreo sa gomilom ljudi u Mančesteru u Nju Hempširu na svom prvom javnom događaju, nakon što je napustio funkciju.

U njegovom obraćanju koje je trajalo duže od sat vremena, nekadašnji predsednik SAD se usresredio na napade na sadašnjeg lidera Džozefa Bajdena, počevši imitacijama njega i aludirajući na ono o čemu se mnogo pisalo u proteklom periodu, a to je da je Bajden "senilan" i da ne može više da obavlja funkciju koja mu je poverena.

Bivši predsednik uopšte nije pominjao svoje bezbrojne pravne probleme – i činilo se da publika nije marila za to. U hotelu DoubleTree bi Hilton, stotine Trampovih najžešćih pristalica željno su ga dočekale u prepunoj sobi zajedno sa stotinama drugih napolju u preplavljenim prostorima.

Dobrodošlica je bila tako topla, prisutni su izviždali i ismijavali poslanike republikanske države Nju Hempšir kada je događaj počeo, uzvikujući „Hoćemo Trampa!“.

A onda je poput pravog animatora nekadašnji predsednik SAD, počeo da imitira Bajdenovu rasejanost.

- Zamislite samo da ja ustanem i kažem: Kandidovaću se za predsednika! A da onda pitam gde da idem, želim da idem, kuda da se uputim - rekao je Bajden okrećući se oko sebe izbezumljeno kako bi dočarao Bajdenovo ponašanje na sceni.

 

 

Onda je krenuo u jednom pravcu, imitirajući i dalje sadašnjeg predsednika SAD, i počeo da maše rukama pitajući se da li je takvo ponašanje normalno za nekog ko upravlja državom.

Tramp je posetio Nju Hempšir dva dana nakon što je Bajden zvanično objavio svoju kandidaturu za reizbor sledeće godine. Rugajući se i najavi i predsedništvu Bajdena, Tramp je rekao „slomićemo Džoa Bajdena na glasačkoj kutiji i rešićemo naš nedovršeni posao“.

- Izbor na ovim izborima sada je između snage ili slabosti, između uspeha ili neuspeha, između bezbednosti ili anarhije, između mira ili sukoba i prosperiteta ili katastrofe - rekao je Tramp.

Bajden je više puta kritikovao Trampa kao pretnju demokratiji s obzirom na njegove pokušaje da poništi izbore 2020. i ponavljao lažne tvrdnje o izbornoj prevari. Pred svojim najjačim pristalicama, Tramp je tvrdio da je Bajden pretnja umesto toga, iznoseći neutemeljene optužbe na račun predsednika.

 

 

- Kada se vratim u Ovalnu kancelariju, potpuno ćemo uništiti Duboku državu. Osnovaćemo komisiju za istinu i pomirenje da skine tajnost i objavi sve dokumente o špijuniranju Duboke države, cenzuri i korupciji - rekao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading