ON JE OČAJNI DEDICA! Medvedev oštro komentarisao Bajdenovu kandidaturu za izbore 2024. godine: Na njihovom mestu spremio bih KOVČEG!

Autor:

Svet

25.04.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džo Bajden je najavio danas da će se kandidovati na predsedničkim izborima naredne godine.

ON JE OČAJNI DEDICA! Medvedev oštro komentarisao Bajdenovu kandidaturu za izbore 2024. godine: Na njihovom mestu spremio bih KOVČEG!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev Vladimir Putin

Nekadašnji ruski predsednik Dmitrij Medvedev, koji je od početka sukoba u Ukrajini postao žestok kritičar Zapada, ismejao je američkog predsednika Džoa Bajdena rekavši za njega da je "očajni dedica" nakon što je najavio da će biti predsednički kandidat na izborima lsedeće godine.

- Bajden je doneo odluku. Očajni dedica - napisao je Medvedev na Telegramu.

- Da sam ja na mestu američke vojske, odmah bih napravio lažni kovčeg s lažnim nuklearnim šiframa u slučaju da on pobedi na izborima, kako bi se izbegle nepopravljive posledice - dodao je Medvedev.

Bajden je objavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima sledeće godine, ali njegove godine bi mogle predstavljati otežavajuće okolnosti.

Nikada pre Amerikanci nisu izabrali toliko starog predsednika niti je ijedan kandidat od njih zatražio da mu predaju ključeve Bele kuće do njegove 86. godine.

Predsednik se u novembru 2021. i u februaru 2023. podvrgnuo medicinskim pregledima, čiji je zaključak bio da je "dobrog zdravlja".

Ipak, njegov tempo je oprezniji, govor ponekad zbrkan, a on sam nekada deluje zbunjeno, što republikanska stranka koristi kako bi u pitanje dovela oštrinu njegovog uma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading