SAČEKUŠA RTS - DELOVALI SU IZ ZASEDE! Prva reakcija Dodika posle skandala: POŠTUJEM I UVAŽAVAM NOVAKA I PORODICU ĐOKOVIĆ!

Autor:

Svet

26.04.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se Radio-televizija Srbije delujući iz zasede, iz njima znanih razloga, odlučila na krajnje neprofesionalan način, da deluje u formi sačekuše i time poljulja njegovo inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću.

SAČEKUŠA RTS - DELOVALI SU IZ ZASEDE! Prva reakcija Dodika posle skandala: POŠTUJEM I UVAŽAVAM NOVAKA I PORODICU ĐOKOVIĆ!

Foto: Printscreen/Twitter/MiloradDodik

Milorad Dodik i Novak Đoković

- Gostujući u sinoćnjoj emisiji "Oko" RTS-a izneo sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije /Gorislav/ Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh - istakao je Dodik.

Predsjednik Republike je naglasio da se iz dijela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je dio kratkog razgovora sa voditeljom Papićem pred sami početak snimanja emisije, jasno vidi da govori o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira.

 

 

- Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom Srpska open. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci. Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu - poručio je Dodik.

On je naveo da će u njemu uvek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj njegov odnos prema porodici Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

- RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima - zaključio je predsjednik Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

26.04.2023 13:25

Kad ne znaš šta da kažeš prebaci lopticu u tudje dvorište...

Laki

26.04.2023 14:30

Novak treba da izbaci delove tima organizacije turnira koji nisu časno radili svoj posao.

Džonko

26.04.2023 22:46

Ne osuđujem Dodika za izneta zapažanja jer svako ima svoje mišljenje o bilo kojim stvarima ali kao predsednik jedne države nedopustivo je da vodi ovakve razgovore sa bilo kim a naročito u TV studiju... Pa kako se čuvaš i štitiš od stranih obaveštajaca i službi kad ovako naivno iznosiš bilo koja viđenja i mišljenja...!! Za jednog predsednika ovo je NEDOPUSTIVOOO...!!!