TOPLA DOBRODOŠLICA NAJBOLJEM! Dodik dočekao Noleta i poslao mu MOĆNU poruku! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser prva je zvezda turnira u Banjaluci.

TOPLA DOBRODOŠLICA NAJBOLJEM! Dodik dočekao Noleta i poslao mu MOĆNU poruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/MiloradDodik

Milorad Dodik i Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je prvi trening u Banjaluci uoči mečeva na Srpska openu.

Đoković je sinoć stigao u Banjaluku, a potom je pozvao navijače da u velikom broju dođu na Srpska open i da uživaju u teniskom spektaklu.

Najbolji teniser planete je odradio trening, koji je pratio veliki broj navijača, a pred izlazak na teren susreo se sa Miloradom Dodikom koji mu je poželeo toplu dobrodošlicu. Dodik je zatim snimak susreta sa Novakom okačio na svoj Tviter profil uz moćnu poruku.

- Najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, poželeo sam dobrodošlicu u Republiku Srpsku i Banjaluku, te uspeh na turniru Srpska open. Sa brojnim građanima pratio sam njegov trening u teniskom kompleksu - napisao je Milorad Dodik.

 

 

Najbolji teniser sveta će tokom dana održati konferenciju za medije i ona bi trebalo da počne u 14.30.

Đoković je u prvom kolu Srpska opena slobodan, dok se u drugom sastaje sa pobednikom meča između Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je na rasporedu verovatno u sredu, a termin će biti naknadno utvrđen.

Titulu od prošle godine sa Srbija opena odigranog u Beogradu brani Rus Andrej Rubljov koji je u nedelju osvojio masters u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading