POZNAT RASPORED NA SRPSKA OPENU: Evo kada Novak izlazi na teren!

Autor:

Sport

16.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković će biti prvi favorit za titulu u Banjaluci.

POZNAT RASPORED NA SRPSKA OPENU: Evo kada Novak izlazi na teren!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Organizatori Srpska opena objavili su raspored za ponedeljak, prvi dan takmičenja, a svakako je da će u centru pažnje biti srpski derbi.

Naime, voljom žreba je odlučeno da se u prvom kolu sastanu Filip Krajinović i Dušan Lajović, a njihov meč je treći na Centralnom terenu kompleksa u Banjaluci. Program će svojim duelom otvoriti Aleksej Popirin i Talen Griskpor, dok će za njima uslediti okršaj Stena Vavrinke i Luka van Eša.

Takošđe, prvog dana turnira će se na terenu naći i Hamad Međedović, koji će igrati protiv Gregora Barera. Njihov meč neće početi pre 15 časova.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na turniru u Monte Karlu

Na turniru u Banjaluci učestvuje i Novak Đoković, koji i dalje nije stigao u Republiku Srpsku. Prema planu, Novak će stići u nedelju uveče ili u ponedeljak ujutro, a imaće sasvim dovoljno vremena da se pripremi za prvi meč, koji će Đoković gotovo sigurno odigrati u sredu,  i to protiv pobednika duela u kom se sastaju Vavrinka i Van Eš.

Podsetimo, titulu će na Srpska openu braniti Andrej Rubljov, koji je prošle godine sa 2:1 pobedio Novaka Đokovića u velikom finalu u Beogradu. Svakako je da će Rus u dobroj formi stići u Beograd, pošto trenutno igra finale Mastersa u Monte Karlu, protiv Danca Holgera Runea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading