SPEKTAKL U BANJALUCI: Novak Đoković saznao rivala na startu - čeka ga TEŽAK POSAO!

Autor:

Sport

15.04.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljen je žreb za predstojeći Srpska open, koji se održava u Banjaluci.

SPEKTAKL U BANJALUCI: Novak Đoković saznao rivala na startu - čeka ga TEŽAK POSAO!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković saznao je svog rivala u drugom kolu predstojećeg turnira u Banjaluci, a to će biti pobednik duela u kom se sastaju Švajcarac Sten Vavrinka i Francuz Luka van Eš.

Novak je slobodan u prvom kolu, a voljom žreba će u svom prvom meču na Srpska openu moći da se sastane sa trostrukim osvajačem grend slemova, koji je u prošlosti znao da mu zada neke bolne poraze.

U mogućem četvrtfinalu, Đoković će se gotovo sigurno sastati sa srpskim teniserom, pošto se u toj strani žreba nalaze Dušan Lajović i Filip Krajinović, koji se sastaju već na startu, odnosno Hamad Međedović, čiji će rival biti Francuz Gregor Barere.

U polufinalu bi mogli da vidimo okršaj Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića, naravno ako Kecman dođe do te faze, pošto ga na tom putu čekaju Federiko Koria, Gael Monfils ili Jiri Lehečka.

Na drugoj strani žreba se nalazi Andrej Rubljov, branilac titule, koji je slobodan na startu, a u drugom kolu ga čeka Hugo Gaston ili Huan Pablo Variljas. Od srpskih igrača u donjoj polovini žreba se nalazi samo Laslo Đere, koji na startu igra sa Romanom Safiulinom, a ako prođe to, u nastavku ga čeka Borna Ćorić.

Podsetimo, turnir u Banjaluci se igra od 17. do 23. aprila. Titulu brani Andrej Rubljov, koji je u prošlogodišnjem finalu savladao Novaka Đokovića sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading