NEDELJU DANA JE PROVELA U ČAMCU SA LEŠEM SUPRUGA! Brazilka preživela PAKAO, priča kao u horor filmu bila je njena realnost

Autor:

Svet

07.04.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena u Brazilu preživela je nedelju dana u čamcu sa telom svog muža, boreći se od lešinara i živeći na sirovoj ribi.

NEDELJU DANA JE PROVELA U ČAMCU SA LEŠEM SUPRUGA! Brazilka preživela PAKAO, priča kao u horor filmu bila je njena realnost

Foto: youtube.com/UOL

Marija Mota Bernardo (68) bila je na pecanju na Rio Negru sa svojim suprugom Hozeom Bernardom, koji je tokom izleta doživeo srčani udar i preminuo. Sve se dogodilo 29. marta, a kada se motor čamca pokvario, Marija je danima veslala kroz reku punu aligatora ubica.

Kako je kasnije ispričala njihova ćerka Kristijana, njen otac je posle večere otišao da legne, ali mu je pozlilo, prenosi Dejli mejl.

- Seo je i počeo da govori mojoj majci da mu je vruće. Rekla je da je tada ustao, vrisnuo i pao. Uhvatila ga je, podigla mu glavu, a on je izdahnuo - kazala je ona.

Prema ćerkinim rečima, nakon što joj je muž umro, Marija je provela je dane veslajući, plašeći se da će upasti u vodu, zbog aligatora, ali i zbog toga jer ne zna da pliva.

Trećeg dana njenog boravka na vodi, prošao je čovek u kanuu sa motorom, a kada ga je Marija pozvala u pomoć, samo je nastavio, ostavljajući je na cedilu, tako da je veslala danima bez hrane, prenosi Blic.

Kristijana je rekla da je njena majka provela prve dane jedući sirovu ribu i brašno koje su imali na brodu i dodala da je jednog dana pila samo vodu, a drugog samo brašno sa vodom i pila sok od limuna.

Dok je plutala rekom, Marija je lupala u šerpe i tiganje i vrištala za pomoć iz sveg glasa. Prema rečima Marijine ćerke, niko nije odgovarao.

Tek 4. aprila, brazilska mornarica pronašla je brod bračnog para kako pluta u Irandubi, oko 100 milja od tačke polaska, nedelju dana nakon što su krenuli. Mornarički helikopter je spasio Mariju koja je prebačena u Manaus na lekarske preglede.

U međuvremenu, brazilska mornarica je potvrdila da je istraga u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading