PUCA TIKVA DONALDA I MELANIJE TRAMP, VARAO JE DOK JE BILA TRUDNA? Na sinoćnom njegovom obraćanju, JEDNA stvar je svima upala u oči!

Autor:

Svet

05.04.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je u ponedeljak leteo za Njujork, a njegova supruga Melanija navodno nije bila s njim u avionu.

PUCA TIKVA DONALDA I MELANIJE TRAMP, VARAO JE DOK JE BILA TRUDNA? Na sinoćnom njegovom obraćanju, JEDNA stvar je svima upala u oči!

Foto: Tanjug-AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp (76) u utorak se pojavio na sudu, nakon što je službeno uhapšen, a potom i optužen po 34 tačke optužnice zbog prevare s novcem koji je navodno uplaćivao zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels da ćuti o njihovoj aferi, a izjasnio se da nije kriv

Ono što je pak stranim medijima posebno zapelo za oko jeste to što s njim nije bila njegova supruga Melanija.

Donald je navodno Melaniju Tramp prevario dok je bila trudna. Iako je na početku izvor blizak porodici rekao da je ona uz supruga, navodno se ispostavilo da supružnici žive potpuno odvojene živote.

Izvori za "Miror" kažu da Donald i Melanija žive odvojeno, zbog čega se veruje da bi se mogli razvesti. Svemu tome doprinosi činejnica da Melanija nije dala javnu podršku suprugu dok je bio na suđenju.

Tramp je u ponedeljak leteo za Njujork, dok njegova supruga navodno nije bila s njim u avionu. Umesto Melanije, bivšem predsedniku SAD pridružio se niz pomoćnika u kampanji, uključujući njegovog sina Erika, portparola kampanje Stivena Čenga, dugogodišnjeg pomoćnika za komunikacije Džejsona Milera, bivšeg pomoćnika Bele kuće Dena Skevina i Borisa Epštejna, koji je bio u timu advokata koji su pokrenuli lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati iz 2020.

- Njihovi se putevi jedva ukrštaju - rekao je izvor za "Miror".

Ipak, kako navodi britanski list, za sada nema konkretnih dokaza da se oni razvode, kao ni Melanijih komentara o toj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Toliko

06.04.2023 10:28

Pametna. I jeste vreme da ga oplevipa makar i po predbracnom ugovoru, i zbrise pre nego sto mu vlast pokupi imovinu za ovo i za ono, a sudjenja su tek krenula