SLUČAJ JE LAŽAN, TUŽILAC JE RASISTA, A SUDIJA ME MRZI! Pogledajte snimak zapaljivog govora Trampa iz letnjikovca Mar-a-Lago! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.04.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp našao se juče na saslušanju povodom slučaja afere sa glumicom filmova za odrasle kojoj je tokom kapanje plaćao da ćuti.

SLUČAJ JE LAŽAN, TUŽILAC JE RASISTA, A SUDIJA ME MRZI! Pogledajte snimak zapaljivog govora Trampa iz letnjikovca Mar-a-Lago! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp ppručio je da nije učinio ništa nezakonito i naglasio da "nema slučaja" kada je u pitanju njegova optužnica.

- Nikada nisam mislio da bi se tako nešto moglo dogoditi u Americi. Jedini zločin koji sam počinio je da neustrašivo branim našu naciju od onih koji žele da je unište  - rekao je Tramp pristalicama okupljenim u njegovoj kući u Mar-a-Lagu u Palm Biču na Floridi, prenosi Rojters.

Tramp je optužio okružnog tužioca Menhetna Alvina Braga da je hteo da ga uhapsi „pre nego što je saznao išta o meni”.

Rekao je i da je sudija u ovom slučaju Huan Merčan „sudija koji mrzi Trampa”, ali nije ponudio nikakve dokaze kojima bi podržao svoju tvrdnju da su oni preduzimali svoje akcije kako bi osujetili njegovu kandidaturu za Belu kuću, navodi britanska agencija.

On je nazivao optužnicu "uvredom naciji" i dodao je da SAD ide dođavola, te da su čak i oni koji nisu njegovi obožavatelji rekli da se tako nešto ne bi trebalo događati.

Tramp je dalje tvrdio  da se sve ovo događa zbog  izbora te da okružni tužioc u Atlanti, za kojeg je rekao da je rasista, daje sve od sebe samo kako bi ga mogao optužiti.

- Ovaj lažni slučaj pokrenut je samo kako bi se upleo u predstojeće izbore 2024. Treba ga odmah odbaciti - rekao je.

Na kraju je rekao da se u njegovom slučaju radi o progonu, ali da on može biti uzdignute glave.

Ranije se Tramp izjasnio da nije kriv na sudu na Menhetnu po 34 tačke optužnice za falsifikovanje poslovnih dokumenata, pošto su ga tužioci optužili da je organizovao plaćanja dvema ženama pre izbora 2016. kako bi sprečio objavljivanje njihovih seksualnih susreta sa njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading