LAPTOP HANTERA BAJDENA DOKAZUJE DA SU SVI U PORODICI KRIMINALCI! Tramp osuo paljbu po aktuelnom predsedniku tokom govora: FBI i Ministarstvo pravde sve zataškali!

Autor:

Svet

05.04.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp se obratio medijima i pristalicama u svom letnjikovcu u Mar-a-Lagu nakon saslušanja i hapšenja.

LAPTOP HANTERA BAJDENA DOKAZUJE DA SU SVI U PORODICI KRIMINALCI! Tramp osuo paljbu po aktuelnom predsedniku tokom govora: FBI i Ministarstvo pravde sve zataškali!

Foto: Tanjug/AP

Tokom dvadesetpetominutnog izlaganja bivši američki predsednik Donald Tramp i kandidat na predstojećim izborima 2024. godine osvrnuo se na optužnicu koju je nazvao "uvredom nacije", ali se komentarisao i sudiju i tužioca.

Tramp je tvrdio  da se sve ovo događa zbog  izbora te da okružni tužilac u Atlanti Alvin Breg, za kojeg je rekao da je rasista, daje sve od sebe samo kako bi ga mogao optužiti, a da je sudija Huan Merčan „sudija koji mrzi Trampa”.

U svom govoru se osvrnuo i na porodicu aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

On je sugerisao da bi pobedio na izborima da su medijske kompanije i vladini agenti postupili drugačije u vezi sa laptopom Hantera Bajdena, koji sadrži mnoštvo ličnih podataka o predsednikovom sinu, kao i mejlove o nizu poslovnih odnosa.

- Nedavno je FBI i Ministarstvo pravde u dosluhu sa Tviterom i Fejsbukom, kako ne bi rekli ništa loše o laptopu Hunter Biden iz pakla, koji razotkriva porodicu Bajden kao kriminalce, a u kojima bi prema anketarima napravili 17 poena razlike u izbornom rezultatu - istakao je on i dodao:

- To bi bilo u našu korist. Ne moju, već našu, jer naša zemlja sralja u propast. -

Podsetimo, Tramp se izjasnio kao nevin u slučaju falsifikovanja dokumenata tokom predsedničke kampanje u kojoj je optužen da je glumici u filmovima za odrasle Stormi Danijels i još jednoj ženi platio 130.000 dolara da ćuti o njihovoj aferi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading