CELA ODBOJKAŠKA EKIPA NESTALA U RUŠEVINAMA! Spasioci intezivno tragaju, tri tela izvučena

Autor:

Svet

10.02.2023

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasioci traže preživele!

CELA ODBOJKAŠKA EKIPA NESTALA U RUŠEVINAMA! Spasioci intezivno tragaju, tri tela izvučena

Foto: Famagusta Turkish Maarif College

Cela školska ekipa odbojkaške reprezentacije nestala je pod ruševinama hotela u kome su boravili u trenutku razornog zemljotresa u Turskoj.

Tokom pretrage, spasioci su pronašli tri tela. Zvaničnici su rekli da su spasilački timovi izvukli tela dvoje nastavnika i učenika iz ruševina hotela Isijas u Adijamanu.

Kada je u ponedeljak razorni zemljotres pogodio Tursku i Siriju, u hotelu je boravila sportska grupa od 39 ljudi, uključujući ekipe dečaka i devojčica. Sportisti su u pratnji svojih nastavnika i roditelja otputovali u Adijaman sa turskog koledža Famagusta Maarif, piše Bi-Bi-Si.

Četiri člana tima su preživela

Prema informacijama medija, četiri člana grupe preživela su zemljotres nakon što se srušila sedmospratnica. Po svemu sudeći, sami su uspeli da pobegnu iz ruševina. Potraga za ostalim članovima tima se nastavlja.

Broj poginulih u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju premašio je 21.000, a broj bi mogao da se poveća dok spasilačke ekipe pretražuju ruševine hiljada srušenih zgrada. Više od 75.000 ljudi je povređeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading