POLICIJA U BELOM KOMBIJU NAŠLA MRTVOG VOZAČA: Sumnja se da je to ubica koji je usmrtio 10 osoba u Kaliforniji tokom novogodišnje noći

Autor:

Svet

22.01.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je danas objavila sliku osumnjičenog.

POLICIJA U BELOM KOMBIJU NAŠLA MRTVOG VOZAČA:  Sumnja se da je to ubica koji je usmrtio 10 osoba u Kaliforniji tokom novogodišnje noći

Foto: Tanjug/APDamian Dovarganes

Tokom proslave Lunarne Nove godine u Kaliforniji došlo je do masovne pucnjave i tom prilikom je ubijeno 10 ljudi i još 10 ranjeno.

Policija je danas objavila sliku osumnjičenog za ovaj napad. 

 

 

Nakon što je javljeno da je policija opkolila beli kombi (kakav je ranije označeno kao "vozilo od interesa"), u njemu je pronađen mrtav vozač za kog se sumnja da je ubica, javlja LA Times. 

Vlasti su u gradu Toransu provalile u beli kombi za koji veruju da je povezan sa napadačem koji je u subotu uveče otvorio vatru na plesni studio u Monterej parku.

SWAT tim je opkolio vozilo i razbio prozore na parkingu Tokio Central, japanske prodavnice prehrambenih proizvoda.

Najmanje dve rupe od metaka bile su vidljive na prozoru sa vozačeve strane dok su se približavali, a izgledalo je da vozač leži preko volana.

Više izvora reklo je ta Tajms da je vozač preminuo od prostrelne rane koju je sam sebi zadao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading