PROCURILI TAJNI DOKUMENTI! Britanski tabloid ponovo piše o bolesti ruskog predsednika: Putin IMA Parkinsonovu bolest i rak?

Autor:

Svet

02.11.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priče o Putinovom lošem zdravlju kruže još od početka sukoba u Ukrajini,

PROCURILI TAJNI DOKUMENTI! Britanski tabloid ponovo piše o bolesti ruskog predsednika: Putin IMA Parkinsonovu bolest i rak?

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin

U navodnim špijunskim dokumentima, koji su nedavno objavljeni, piše da je "ruski predsednik Vladimir Putin navodno na jakim steriodima koji mu pomažu u borbi sa rakom".

U ovim dokumentima piše da se 70-godišnji ruski lider navodno bori sa Parkinsonovom bolešću koja je u početnoj fazi, kao i sa rakom pankreasa.

Ove tvrdnje dolaze u trenutku kada sve više zapadnih obaveštajaca govori o navodnom lošem zdravstvenom stanju Putina.

Nedavno je objavljeno da Putina konstantno prati tim lekara i medicinskih stučnjaka koji brinu o njegovom zdravstvenom stanju, piše britanski San.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Iako priče o Putinovom lošem zdravlju kruže još od početka sukoba u Ukrajini, visoki zvaničnici Kremlja su više puta isticali da je ruski predsednik zdrav i da se oseća dobro.

Međutim, čak ni ove tvrdnje ruskih zvaničnika nisu zaustavile zapadne stručnjake koji su nastavili da pomno prate i analiziraju svaki Putinov korak.

Među njima je i ser Ričard Dirlov, bivši še britanske obaveštajne jedinice MI-6, koji tvrdi da će "Putina navodno poslati u sanatorijum, kao i da će sledeće godine otići s vlasti".

Glasine o borbi sa rakom podgrejale su i nedavne fotografije ruku predsednika Putina, na kojima stručnjaci tvrde da se vide rane od uboda igle.

Britanski tabloid tvrdi da su nedavno dobili mejl od izvora bliskom Kremlju koji tvrdu da Putin ima zdravstvene probleme, prenosi Telegraf.rs.

Izvor, čiji identitet nije otkriven, tvrdi da je Putinu dijagnostifikovana Parkinsonova bolest u ranoj fazi, ali da bolest već napreduje.

- Putin je danima na jakim steroidima i inovativnim injekcijama protiv bolova koji mu pokažu da se izbori sa rakom koji mu je nedavno dijagnostifikovan - tvrdi izvor u pomenutom mejlu.

Neimenovani izvor takođe tvrdi da u najbližim krugovima u Kremlju kruže glasine da je "Putinu osim raka pankreasa, dijagnostifikoan i rak prostate".

On međutim, nije ponudio nijedan dokaz koji bi potvrdio njegove navode.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bacvanin

02.11.2022 16:13

Vaz o je da je bajden zdrav ko dren.Malo mutav,malo blesav ali je ko dren.