SVI GLEDAJU U PUTINOVE ŠAKE, PRIZOR RASPLAMSAO SUMNJE NA NAJTEŽU BOLEST! Britanski mediji tvrde da imaju dokaze - lekari mu predviđaju kraj!

Autor:

Vesti

02.10.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatreni govor koji je predsednik Rusije Vladimir Putin održao na moskovskom Crvenom trgu nakon što je proglasio prisajedinjenje četiri ukrajinske oblasti Rusiji, kao i nedavni sastanak sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, dali su povoda britanskim tabloidima da rasplamsaju spekulacije o Putinovoj navodonoj bolesti.

SVI GLEDAJU U PUTINOVE ŠAKE, PRIZOR RASPLAMSAO SUMNJE NA NAJTEŽU BOLEST! Britanski mediji tvrde da imaju dokaze - lekari mu predviđaju kraj!

Foto: Tanjug/AP

- Ruski lider je imao maničan pogled na moskovskom Crvenom trgu dok je slavio kršenje međunarodnog prava za aneksiju četiri regiona Ukrajine. Ipak, glasine i dalje kruže da mu zdravlje slabi i da traži svoje mesto u potomstvu iako ono opada. U novom, ali neutemeljenom izveštaju Telegram kanala General SVR tvrdi da se Putin uoči sastanka u važnim ratnim prostorijama „žalio na bol u trbušnoj duplji, koji se nije mogao brzo zaustaviti, a sastanak je održao nagnut napred, pokušavajući da zadrži prirodan stav - piše britanski tabloid San.

Ruski moćnik je ranije viđen u bolovima još od njegovog sastanka u Sočiju sa beloruskim diktatorom Aleksandrom Lukašenkom ove nedelje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kanal je naveo: „Putinova onkologija napreduje i, uprkos adekvatnom lečenju u poslednje vreme, bol nije uvek potpuno ublažen.

- Mora se shvatiti da žalosno stanje fizičkog i psihičkog zdravlja predsednika utiče na donošenje ključnih odluka. Putin ne želi da menja istoriju, on želi da je okonča.

Kanal već dugo tvrdi da Putin pati od ozbiljnih bolesti, uključujući rak abdomena, ranu Parkinsonovu bolest i šizoafektivni poremećaj.

Postojale su tvrdnje Zapada o Putinovom zdravlju, posebno od bivšeg šefa MI6 ser Ričarda Dirlava, koji je rekao da se ruski lider suočava sa slanjem u sanatorijum i da ga neće biti do 2023. godine zbog zdravstvenih problema.

Politikolog Valerij Solovej je ove nedelje izjavio da se Putinovo stanje „dramatično pogoršava“.

Takođe je tvrdio da je Putinovo tajno zdravstveno stanje uticalo na njegovu procenu o ratu. Samoprozvani zdravstveni stručnjak koji tvrdi da ima izvore u Putinovom krugu, rekao je: „Sve odluke koje je on doneo od 24. februara (početak ruske invazije na Ukrajinu) i 21. septembra (početak mobilizacije) su direktna posledica njegovog fiziološkog statusa.

- Direktno u smislu fiziološkog zdravlja i u smislu mentalnog zdravlja.

Ruski nezavisni mediji Proekt sugerišu da je Vladimir Putin stalno okružen vrhunskim ruskim lekarima, uključujući specijaliste za rak, kada ide u zvanične posete. Rečeno je da ga pažljivo prate u javnosti i iza kulisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

U junu su ukrajinski zvaničnici tvrdili da ruski predsednik pati od "teških" bolesti i da bi mogao da umre u roku od dve godine. U razgovoru za USA Today, šef ukrajinske obaveštajne službe, general-major Kirilo O. Budanov rekao je da Putin „nema dug život pred sobom“.

U drugom intervjuu za Skaj njuz, general je insistirao da je Putin u "veoma lošem psihičkom i fizičkom stanju i veoma je bolestan". To dolazi nakon što je jedan vrhunski oligarh navodno tvrdio da je Putin "veoma bolestan od raka krvi" u audio snimku koji je nabavio New Lines Magazine.

Nije jasno koji tip raka može imati Putin. Stručnjaci su dugo pokušavali da predvide stanje njegovog zdravlja, ali bezuspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading