RUSKI PUKOVNIK PRONAĐEN OBEŠEN! Sumnjiva smrt iza zidina Kremlja: BIO JE ZADUŽEN ZA SLANJE REGRUTA NA FRONT!

Autor:

Svet

19.10.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo da se dešava nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin naredio invaziju na Ukrajinu.

RUSKI PUKOVNIK PRONAĐEN OBEŠEN! Sumnjiva smrt iza zidina Kremlja: BIO JE ZADUŽEN ZA SLANJE REGRUTA NA FRONT!

Foto: Printscreen/Twitter RT;Tanjug/AP

Nova sumnjiva smrt zabeležena je u Rusiji.

Pukovnik Roman Malik, zadužen za regrutovanje i slanje regruta u Ukrajinu, pronađen je obešen o ogradu proteklog vikenda.

Iako je prvo navedeno da su srčani problemi uzrok smrti, policija nije isključila mogućnost samoubistva, piše britanski Tajms.

Tako je Putinov glavni čovek za razvoj ruskih arktičkih resursa Ivan Pečorin navodno pao u more dok je plovio uz pacifičku obalu zemlje.

On je bio generalni direktor Putinove korporacije za razvoj Dalekog istoka i Arktika.

Sumnjive smrti bogatih Rusa

Bivši zvaničnik Moskovskog vazdušnog instituta Anatolij Geraščenko navodno se okliznuo i pao niz stepenice u zgradi instituta te je umro od zadobivenih ozljeda.

Glavni urednik ruskog državnog medija Pravda Vladimir Nikolajevič Sungorkin navodno je preminuo od srčanog udara, a Dejli mejl piše kako je Sungorkin imao znakove gušenja.

Šef uprave Lukoila navodno je pao sa prozora

Predsednik uprave ruskog proizvođača nafte Lukoil Ravil Maganov poginuo je početkom septembra u navodnom padu s prozora bolnice u Moskvi. Maganov je radio za naftnu kompaniju od 1993., a njegov brat je glavni čovek drugog ruskog proizvođača nafte Tatnjefta.

 

 

Ruski milioner Jurij Voronov koji se povezuje sa Gaspromom pronađen je mrtav početkom maja u bazenu svoje vile u luksuznom predgrađu Sankt-Peterburga. Njegovo telo pronađeno je kako pluta u bazenu s prostrelnom ranom u glavi, dok su na dnu bazena pronađene čaure.

Bivši glavni čovek Lukoila nađen mrtav u šamanovoj kući

Bivši izvršni direktor Lukoila Aleksandar Subotin pronađen je mrtav 10. maja u kući lokalnog šamana u Mitiščiju, gradu severoistočno od Moskve. Pokrenuta je istraga iako je Subotin navodno doživeo srčani udar.

 

 

Vladislav Avajev pronađen je mrtav sa prostrelnom ranom u svom stanu u Moskvi 18. aprila, zajedno sa suprugom i 13-godišnjom ćerkom. Avajev je bio bivši potpredsednik Gasprombanke. Istražitelji veruju da je pucao u svoju ženu i ćerku pre nego što se ubio.

Ruski milijarder Vasilij Melnikov pronađen je mrtav u svom stanu u Nižnjem Novgorodu, saopštili su ruski mediji u martu. On, njegova supruga i dva sina u dobi od četiri i deset godina nasmrt su izbodeni nožem, piše Index.hr.

Prvi čovek Gasproma nađen mrtav u garaži

Izvršni direktor Gasproma Aleksandar Tjuljakov pronađen je mrtav 25. februara u garaži stana u blizini Sankt-Peterburga. Policija je objavila da je pored njegova tela pronašla poruku o samoubistvu. Tjuljakov je navodno bio teško pretučen pre smrti, preneli su pojedini ruski mediji.

Još jedan izvršni direktor Gasproma Leonid Šulman pronađen je mrtav u svojoj vikendici u januaru ove godine, mesec dana prije početka invazije. U oproštajnoj poruci koja je pronađena u blizini njegova tela pisalo je da ne želi da bude invalid i teret svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading