Donald Tramp stigao na sahranu IVANE TRAMP! Sav utučen, a prati ga MELANIJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvi čovek Amerike i milijarder Donald Tramp proveo je godine uz Ivanu Tramp sa kojom je dobio troje dece Ivanku, Erika i Donalda Juniora Trampa koji su stigli u crkvu Svetog Vinsenta Ferera na Menhetnu gde je u toku pogrebna misa.

Donald Tramp  stigao na sahranu IVANE TRAMP! Sav utučen, a prati ga MELANIJA! (VIDEO)

Foto: AP/Evan Vucci

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp uslikan je ispred svoje kule u Njujorku kako kreće na sahranu bivše supruge Ivane Tramp koja je preminula 14. jula ove godine. Sa njim je na sahranu došla i sadašnja supruga Melanija Tramp, uprkos prognozama i najavama da će njen dolazak izostati.

Težak je ovo dan za porodicu Tramp. Bivši prvi čovek Amerike i milijarder Donald Tramp proveo je godine uz Ivanu Tramp sa kojom je dobio troje dece Ivanku, Erika i Donalda Juniora Trampa koji su stigli u crkvu Svetog Vinsenta Ferera na Menhetnu gde je u toku pogrebna misa.

Svi sukobi i razmirice stavljeni su po strani pa smo danas na sahrani videli i Melaniju Tramp koja je odala počast Ivani Tramp. Tu je i Vanesa Tramp, bivša supruga Donald Juniora Trampa.

Donald Tramp je svih ovih godina retko pričao o bivšoj supruzi, dok je ona povremeno komentarisala njegov predsednički mandat ističući da je ona prva prava dama Amerike jer je bila i prva supruga čuvenog milijardera.

Nakon vesti o odlasku Ivane Tramp Donald je dao intervju za "Njujork post". Intervjuisala ga je najbolja prijateljica njegove bivše supruge Sindi Admas . Taj razgovor se dosta komentariše, a on je između ostalog o Ivani rekao:

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/@disclosetv

Ivana Tramp

 

- Bila je drugačija. Nikada nije odustala. Lepa je bila, da, ali je bila i vredan radnik. Bez obzira koliko su stvari bile grube ili koliko loše izgledale, ona nikada nije posustajala. Otišla je iz komunizma u naš zajednički život. Ništa nije uzimala zdravo za gotovo.

Tokom intervjua dogodio se emotivan momenat.

- Od kada sam je prvi put srela, bila je prelepa. Bila je posebna. Znam da ste se jedno drugome sviđali od prvog dana - rekla je Sindi. Tramp je zastao i tiho dodao: - Bila je izvanredna. Lepa iznutra i spolja. Počeli smo sve to - naš zajedničkI život, sa tako sjajnim odnosom.

Ivana Tramp preminula je 14.jula u 73. godini, u svom domu. Do smrti je došlo nakon pada niz stepenice što je potrvrdio zvaničan izveštaj.

Podsećanja radi, Donald Tramp bio je u braku sa Ivanom Tramp od 1977. do 1992. Oženio se nakon njihovog razvoda 1993. Marlom Mejpls, taj brak trajao je do 1999. i doneo mu je ćerku Tifani. Od 2005. u braku je sa Melanijom Tramp sa kojom ima ćerku Tifani.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mixino r

20.07.2022 19:35

Sa Melanijom Tramp ima sina a ne ćerku Tifani...