Poznat datum SAHRANE Ivane Tramp! Melanija ne dolazi sigurno, a evo da li će DONALD TRAMP biti na poslednjem ispraćaju bivše supruge!

Autor:

Svet

18.07.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp je preminula u prošli četvrtak.

Poznat datum SAHRANE Ivane Tramp! Melanija ne dolazi sigurno, a evo da li će DONALD TRAMP biti na poslednjem ispraćaju bivše supruge!

Foto: Printskrin/Tviter/@disclosetv

Ivana Tramp (73) koja je preminula prošlog četvrtka od posledice pada niz stepenice kada je zadobila koban udarac, biće sahranjena sutra u katoličkoj crkvi Svetog Vinsenta Ferera u Kaliforniji, piše danas "Dejli mejl" i donosi nove detalje o ovom događaju.

Očekivano, sahrani će prisustvovati Donald Junior (44), Ivanka (40) i Erik Tramp (38) koje je Ivana dobila u braku sa milijarderom i bivšim predsednikom Amerike Donaldom Trampom.

Očekuje se i dolazak Ivaninog bivšeg supruga Donalda Trampa, ali to nije potvrđeno. Kako piše "Dejli mejl", zatražen je komentar od njegovog potparola ali nije stigao odgovor.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Nicki Swift

Ivana i Donald Tramp u vreme najveće ljubavi

 

Sa druge strane, aktuelna supruga Melanija Tramp neće biti na sahrani, rekao je izvor blizak porodici.

Ivanka Tramp danima na društvenim mrežama objavljuje fotografije i poruke u čast svoje majke za koju je rekla da je bila uvek uz svoju decu.

Ivana Tramp koja je emigrirala u Ameriku iz Češće bila je udata za Donalda Trampa od 1977. do 1992. godine. Bila je njegova prva supruga, on se nakon toga još dva puta ženio i u svakom od tih brakova dobio po dete, ćerku Tifani i sina Barona.

Dobro je poznato da Ivana nije bila u dobrim odnosiam sa Melanijom što je indirektno potvrđivala u intervjuima komentarišući bivšu slovenačku manekenku na poziciji prve dame SAD, ali i isticanjem da je zapravo ona prva prava dama, imajući u vidu to da je bila prva Donaldova supruga.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading