IVANA TRAMP JE NAJVIŠE VOLELA OVOG ČOVEKA! Italijan bio 24 godine mlađi, šest godina je pokušavao da joj osvoji srce, pa iznenada umro! (FOTO)

Autor:

Svet

16.07.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muževi Ivane Tramp oduvek su intrigirali javnost.

IVANA TRAMP JE NAJVIŠE VOLELA OVOG ČOVEKA! Italijan bio 24 godine mlađi, šest godina je pokušavao da joj osvoji srce, pa iznenada umro! (FOTO)

Foto: Profimedia

Ivana Tramp (73), bivša supruga Donalda Trampa, preminula je u svom domu u Njujorku. U besvesnom stanju pronađena je na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene kod frizera.

Strani mediji navode da sve ukazuje na to je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživela srčani udar. Vest o Ivaninoj smrti podelio je i njen bivši suprug, nekadašnji američki predsednik Donald Tramp.

Foto: Tanjug/AP

Ivana Tramp i Donald Tramp

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku.-

Ivana je iza sebe imala četiri braka, a iako je Trampu "debelo" naplatila preljubu, pa je razvodom dobila ogromno bogatsvo najviše je volela italinskog modela Rosana Rubikondija. On je iznenada preminuo 29. oktobra 2021. godine,  tužne vesti je s javnošću podelila italijanska televizijska voditeljka Simona Ventura.

- Rosano... Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko ih je bilo mnogo, i sve što smo uradili zajedno. Zbogom. RiP - napisala je Simona Ventura na Tviteru.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/RAI

Rosano Rubikondi, bivši muž Ivane Tramp

Rosando se Ivani udvarao punih šest godina, a kada je najzad pristala da mu kaže "Da" on je imao 36 godina, a ona 24 više. Svadba je koštala čak tri miliona dolara, a među zvanicama je bio i Donald Tramp, Ivanin bivši suprug. Ipak, brak je potrajao samo sedam meseci jer Rosando nije bio veran Ivani. Uprkos svemu, razišli su se u prijateljskim odnosima.

- Veza na daljinu zaista ne funkcioniše. Rosano provodi dosta vremena u Italiji, a ja u Njujorku, Majamiju i Sen Tropeu, a on mora da radi. Lepo smo se proveli i ostali smo prijatelji. Razvod je bio prijateljski - izjavila je pre dve godina bivša supruga nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Ivana je iza sebe ostavila troje dece koje je dobila sa Donaldom Trampom - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika, prenosi Najžena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading