OVAKO JE PROVELA SVOJE POSLEDNJE SATE: Evo gde je bila Ivana Tramp pre smrti, poznanik u suzama ŽALI za jednom stvari!

Autor:

Svet

15.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa pronađena je mrtva na dnu stepenica, a ovako je provela svoje poslednje časove života

OVAKO JE PROVELA SVOJE POSLEDNJE SATE: Evo gde je bila Ivana Tramp pre smrti, poznanik u suzama ŽALI za jednom stvari!

Foto: Printskrin/Tviter/@disclosetv

Bivša supruga Donalda Trampa, Ivana (73), provela je svoje poslednje sate večerajući u svom omiljenom italijanskom restoranu "dobro raspoložena" satima pre nego što je pronađena mrtva na dnu stepenica u njenoj njujorškoj gradskoj kući.

Ivana Tramp je izgledala dobro raspoložena, ali je bila umorna i naručila je samo malu količinu hrane dok je večerala u svom omiljenom njujorškom restoranu nekoliko sati pre nego što je pronađena mrtva u 73. godini, rekao je izbezumljeni vlasnik.

Paola Alavian, koja je vlasnik italijanskog restorana Altesi's koji se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od Ivanine gradske kuće u luksuznom Upper East Side-u na Menhetnu, rekla je da je večerala s njom u sredu uveč, dan pre nego što je umrla.

- Ivana, bivša supruga bivšeg predsednika Donalda Trampa, delovala je dobre volje - rekla je vlasnica i dodala da je  "izgledala možda malo umorno" i naručila je "veoma, vrlo malu količinu hrane" pre nego što je preuzela ček i krenula kući, prenosi Dejli mejl.

Njena smrt ukazuje na nagli pad Ivaninog zdravlja. Atila Cetin, menadžer u Nellu, koji se nalazi blok od Ivanine kuće, kaže da je izgledala dobrog zdravlja tokom svoje poslednje posete pre tri nedelje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivana Tramp

Cetin je za DailiMail.com rekao da je Ivana izgledala "sjajno" i da je izgledala dobro raspoloženo kada ju je poslednji put video. Oči su mu zasuzile dok je izražavao žaljenje što je nije posetio pre njene iznenadne smrti.

Ivana je bila veoma popularna među lokalnim preduzećima i trebalo je da se frizira u 14 časova na dan smrti. Tamošnje osoblje je takođe reklo da je ona izgleda dobrog zdravlja i da se radovala predstojećem putovanju u Sen Trope.

U četvrtak, dok je išla uz stepenicama u svojoj kući, poslovna žena i bivša manekenka pretrpela je, kako se veruje, srčani zastoj.

Nađena je kako leži na dnu stepeništa u četvrtak nešto posle podneva od strane ženske osobe koja je stigla na posao, a koja je otključala vrata. Ona je otkrila da Ivana ne diše, zatim je pozvala policiju.

Policajci kažu da su pozvani u stan zbog izveštaja da je neko doživeo srčani zastoj oko 12.40 časova, pre nego što je gospođa Tramp proglašena mrtvom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani ljubavi sa Donaldom

Radi se obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok i vreme njene smrti. Izvor blizak porodici rekao je da se njeno zdravlje već neko vreme loše.

Ivana je bila najpoznatija kao prva supruga Donalda, za koga se udala 1977. kada je bio naslednik nekretnina i poslovni čovek. Majka je troje njegove najstarije dece: Ivanke, Erika i Donalda mlađeg.

Par se razveo 1992. nakon što je ona otkrila da je imao aferu sa ženom koja će kasnije postati njegova druga žena, Marlom Mejpls. Ivana je u međuvremenu postala poslovna žena, kao i medijska ličnost, modni dizajner i autor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading