UŽAS U ŠPANIJI: Srpkinja (21) poginula u udesu!

Autor:

Hronika

15.07.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udara, kako navode, "ford" se prevrnuo i potpuno je uništen

UŽAS U ŠPANIJI: Srpkinja (21) poginula u udesu!

Foto: pixabay.com

Devojka iz Srbje, stara 21 godinu, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u gradu Espinosa del Kamino u Španiji.

Kako prenosi portal burgosconecta.es, u sudaru je poginuo i njen vršnjak, dok je njegova sestra povređena.

Nesreća se dododila u sredu oko 22.40 sati, kada su se direktno sudarila dva putnička automobila. U jednom od njih bili su nastradali mladić i devojka, kao i njegova 29-godišnja sestra, oboje stanovnici grada Belorado, dok je u drugom vozilu bila žena stara 67 godina, koja je prošla sa lakšim povredama – prenose oni.

Od siline udara, kako navode, “ford” u kom su bili Srpkinja i mladić i devojka, prevrnuo se i potpuno je uništen.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Navodno, oni su bili zarobljeni u smrskanom vozilu sve dok vatrogasci, hitna pomoć i policija nisu stigle na lice mesta.

Nakon što su tela troje mladih izvučena, uprkos naporima lekara, konstatovana je smrt mlade Srpkinje i njenog dečka, dok je starija devojka koja je bila za volanom, inače sestra nastradalog, sa teškim povredama prebačena u Univerzitetsku bolnicu u Burgosu – navodi španski portal.

Za njih se oglasio i gradonačelnik Belorada, Alveru Egiluz, navodeći da je porodica pokojnog mladića latinoameričkog porekla i da su dugogodišnji, cenjeni i poznati stanovnici tog grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading