TAJNA PUTINOVIH SINOVA! Procurio novi izveštaj, ključne godine su 2015. i 2019.

Autor: Srećna republika

Svet

02.05.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadni mediji objavili su novi izveštaj o navodnoj vanbračnoj deci ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je nastao na osnovu svedočenja za švajcarski list Sonntagszeitung.

TAJNA PUTINOVIH SINOVA! Procurio novi izveštaj, ključne godine su 2015. i 2019.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin godinama krije privatni život daleko od očiju javnosti, izazivajući tako još veće interesovanje medija da nekako probiju čelične barijere koje je postavio oko svoje porodice, a koje, uprkos svim njegovim naporima, s vremena na vreme "procure". 

To se dogodilo i sada budući da britanski mediji, među kojima prednjače Dejli mejl, Miror i San, tvrde da su se pojavili novi izveštaji s potvrdom da je bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva zaista 2015. i 2019. godine na svet donela dečake, sinove šefa Kremlja.

Iako ovo nije prvi put da se pojavljuju navodi da se atraktivna brineta porađala u Švajcarskoj, Putin nikad nije priznao ni da ima više dece van braka s prvom suprugom Ljudmilom Putinom, niti da ima bilo kakve veze s Kabajevom. O tome se, takođe, nije oglašavao niko od njemu bliskih ljudi.     

- Prvi dečak rođen je u tajnosti u Švajcarskoj 2015. godine kada je ispred klinike bilo ekstremno mnogo obezbeđenja. To je otkrio izvor povezan sa akušerom koji je bio na porođaju. Drugi sin je rođen u Moskvi 2019, a isti specijalista je leteo u Rusiju na porođaj, prema istrazi švajcarskih novina Sonntagszeitung - prenosi Dejli mejl detalje događaja od pre nekoliko godina. 

Britanski portal zatim podseća da ruski lider, koji će ove godine napuniti 70 godina, od 2007. negira vezu sa Kabajevom, koja sada ima 38 godina, a koja je u žižu svetske javnosti dospela kada je kao tinejdžerka osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

- Sadašnji izveštaj opovrgava glasine da je 2019. Kabajeva rodila blizance, budući da se u njemu navodi da je na svet donela samo jedno muško dete - istilče Dejli mejl i dodaje kako je izvor novog izveštaja navodno lični prijatelj Kabajeeve koji takođe poznaje njenog akušera, neimenovanog lekara rođenog u Sovjetskom Savezu.

Reč je o doktoru koji je poznavao Putina više od tri decenije i dugogodišnji je državljanin Švajcarske. 

- Naš izvor jasno kaže: "Alinina veza s Putinom je postojala. Njena deca - dva sina - su i Putinova deca. Alina nije imala drugu vezu. To bi bilo previše opasno za nju - prenosi Dejli mejl napise Sonntagszeitunga.  

Foto: Profimedia

Jedna od starijih fotografija Aline Kabajeve 

Suprotno tračevima iz 2015. godine, novi izveštaj navodi da Putin nije bio prisutan na porođaju prvog Alininog deteta. Takođe, sada se otkriva da je samo jedno dete Putin-Kabajeva rođeno u Švajcarskoj.

- Odlukom predsednika, u Moskvi je rođen drugi sin, a porodio ga je isti ruski emigrantski švajcarski akušer. Pre porođaja Kabajeva je nekoliko puta u tajnosti putovala u Lugano. Izvor je opisao Kabajevu kao veoma prijatnu ženu: "Ona je prava sportistkinja. Došla je na kliniku sa majkom i sestrom, ali bez telohranitelja. Uprkos tome, oba njena porođaja su obavijena velom tajne - naveo je švajcarski list.  

Inače, veruje se da je bivša gimnastičarka u vezu s predsednikom Rusije ušla 2007. godine.

- Nedavno su se pojavile glasine da su se ona i njena deca krili od rata u povučenoj švajcarskoj kolibi. Međutim, pre deset dana, posle četvoromesečnog odsustva iz javnosti, ona se ponovo pojavila u Moskvi. Postoje indicije da je provela vreme u blizini Ženeve u rezidenciji Genadija Timčenka (69), oligarha veoma bliskog Putinu. Timčenkovi predstavnici odbili su da komentarišu te navode. Takođe, predstavnici švajcarske vlade kažu da nema naznaka da je Kabajeva nedavno bila u zemlji - glasi deo teksta Sonntagszeitung. 

 

 

Video prikazuje Kabajevu u maju 2015. Ona je u to vreme izazvala glasine o trudnoći jer se na godišnjoj gimnastičkoj ceremoniji "Alina 2015" pojavila u širokoj crvenoj haljinici, onakvoj kakve obično nose trudnice. 

Podsetimo, Putin ima dvoje zvanično priznate dece - Mariju (37) i Katerinu (35), obe od prve supruge Ljudmile. Dr Marija Voroncova, godinu dana mlađa od Kabajeve, koja je rođena kada je ruski predsednik bio špijun KGB u Nemačkoj, stručnjak je za retke genetske bolesti kod dece. Ona je vodeći istraživač u Nacionalnom medicinskom istraživačkom centru za endokrinologiju Ministarstva zdravlja Rusije. Njena razvedena sestra Katerina je zamenik direktora Instituta za matematička istraživanja složenih sistema Moskovskog državnog univerziteta. Bivša je plesačica.

Obe ćerke je nedavno Zapad stavio na listu osoba koje su pod sankcijama, dok to isto nije učinjeno za Kabajevu. Takođe, na meti se nije našla ni Luiza Rozova (19), navodna Putinova ćerka koju on nije priznao, da čija majka je prošle godine izašla u medije tvrdeći da je bila s ruskim liderom i da je s njim dobila ćerku. U pitanju je nekadašnja čistačica koja je preko noći postala multimilionerka - Svetlana Krivonogi (45). Sada je suvlasnica velike ruske banke i jedna je od najbogatijih žena u zemlji s procenjenim bogatstvom od 94 miliona dolara.

 

 

Inače, Kabajeva se prošlog vikenda pojavila na ovogodišnjoj gimnastičkoj ceremoniji "Alina 2022“ u Moskvi - prvi put od početka rata u Ukrajini. Tokom emisije, koja je emitovana tim povodom, snimljena je ispred "Z" simbola Putinovih trupa, koje su kritičari Kremlja uporedili sa simbolom svastike.

Nosila je haljinu od više od 2.000 dolara britanskog dizajnera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading