HEROJI KOJI RATUJU ISTINOM: Medijski sukob koji je Putin izgubio - ceo svet zna za pokolj civila! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.04.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi sukob koji se emituje na društvenim mrežama, ali ruska agresija na Ukrajinu mogla bi da bude prekretnica kako svet posmatra rat.

HEROJI KOJI RATUJU ISTINOM: Medijski sukob koji je Putin izgubio - ceo svet zna za pokolj civila! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ruska vojska  ni bira mete, ubijaju sve, od dece, životinja pa do starijih ljudi, ali bitka za srca i umove sveta vodi se uglavnom na društvenim mrežama - tu je Vladimir Putin već izgubio rat

Video snimci izmučenih Ukrajinaca koji se stisnu u metrou, ili u prvom sledećem objektu koji izgleda dovoljno bezbedno, na mobilnom telefonu imaju moć koju je teško preneti rečima.

Slike koje su snimili obični građani izazvale su zabrinutost da Rusija ima u planu krvoproliće i da neće birati sredstva, što se za sada u velikoj meri ispostavilo kao tačno. Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski takođe često koristi društvene mreže, makar da uveri svoj narod da je i dalje tu i da se bori.

Ceo svet deli video snimke koje objavljuje narod Ukrajine. Kolone tenkova, eksplozije, srušene zgrade, naoružani dobrovoljci, svaki momenat užasa.

Obični ljudi zahvaćeni ruskom invazijom na njihovu zemlju postali su, sa kamerama svojih mobilnih telefona armija, heroji koji ratuju istinom. Pojedinačni autori čija je sposobnost da dokumentuje u realnom vremenu efekti Putinove velike strategije postali su efikasno oružje koje je okrenulo svet protiv njega.

Ovo je bez ikakve sumnje jedan od najdokumentovanijih ratova u istoriji.

Takav ’’trend’’ ima svojih prednosti. Veća je verovatnoća da ćemo biti pokrenuti na reakciju nakon gledanja video snimka događaja nego nakon čitanja o samom događaju.

@tipofthespearrmh Another Russian occupied village and another scene of total destruction and civilian suffering. YWAM Kiev is bringing hope to so many who's lives have been shattered and I'm blessed to be apart of it. #supportukraine #supportukraine🇺🇦 #ukraine #ukrainetoday #helpukraine #ukraine_blog #ukraine🇺🇦 #Ukrainian #ukrainewar #ukrainecrisis #ukraineblog #prayforukraine #standwithukraine #ukrainerussiacrisis #ukraina #slavaukraini #helpukraine #ukrainerussiawar #ukrainerussia ♬ original sound - tipofthespearRMH

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boban

14.04.2022 06:35

Nesto im ta "istina" traje maksimum tri dana, jer ih brzo otkriju da lazu! Sto O Buci ne pisete? A da izasao video gde gruzinski nac. bataljon ubija ljude i konopcima ih vuku na ulicu. Moj vam je savet, ne kaljajte obraz i reputaciju, izvestavajte samo proverene vesti, jer citam vas vec odavno i poceli ste vise da lazete od ukronacista, istina je jedna i sporo ali uvek izadje na videlo!!!! Zapad je odavno truo, ni morala, ni etike, ni vere, samo otimacina od slabih...