OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Održan sajam konoplje u Barseloni! (FOTO)

Autor: Bojan T. Dragićević

Svet

25.03.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druge nedelje marta u Barseloni je održan najveći sajam konoplje na svetu "Spannabis 2022".

OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Održan sajam konoplje u Barseloni! (FOTO)

Foto: Bojan T. Dragićević

Izlagači sa svih kontinenata u nekoliko hala izložili su najbolje i najmodernije stvari vezane za ovu biljku. Od igle do lokomotive.

Bila je izložena isključivo evropska ili industrijska konoplja. Ta vrsta je legalna kod nas i može se naći u apoteci. Ilegalna kod nas sa psihoaktivnim osobinama nije izlagana. 

Možda niste znali da je enormno veća zarada ako radite sa legalnom nego sa ilegalnom konopljom. Godišnji promet u Evropi je 56 milijardi evra. Sada kada na berzi poskupljuju energenti i konoplja će imati veću cenu. 

Komšije iz našeg okruženja prepoznale su potencijal ove kulture i grabe krupnim koracima ka novim investicijama. Auto industrija, baterije, izolacija, gradjevinski materijal, kozmetika, lekovi, preparati, hrana samo su deo nabrojanog sta je sve izloženo na sajmu u jednom od najlepših gradova Španije. Uz dnevnu kartu od 20 evra možete videti poslednju reč moderne proizvodnje konoplje. 

Pored lampi tu je i biznis sa najnovijim vrstama semena, đubriva, prehrane i ostalih sastojaka kada je u pitanju gajenje. 

Izlagači iz Holandije predstavili su čak i najkvalitetnije organsko đubrivo od Guana džinovskog slepog miša. Izmet ove životinje daje najkvalitetniju prehranu biljci. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading