NATO oštro odbrusio: "RUSIJA IZNOSI APSURDNE TVRDNJE O BIOLOŠKIM LABORATORIJAMA U UKRAJINI"!

Autor:

Svet

15.03.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da Rusija iznosi "apsurdne tvrdnje" o biološkim laboratorijama i hemijskom oružju u Ukrajini.

NATO oštro odbrusio: "RUSIJA IZNOSI APSURDNE TVRDNJE O BIOLOŠKIM LABORATORIJAMA U UKRAJINI"!

Foto: Tanjug/AP

Stoltenberg spreman na žestok udar na Vladimira Putina

- Ovo je samo još jedna linija i zabrinuti smo da bi Moskva mogla da izvede operaciju pod "lažnom zastavom", verovatno uključujući hemijsko oružje - rekao je on.

Stoltenberg je rekao da ruska invazija Ukrajine svakog dana dovodi do smrti i destrukcije, i da su njene akcije "šokirale svet i uzdrmale međunarodni poredak".

- Ruska invazija Ukrajine stvorila je novu bezbednosnu realnost na evropskom kontinentu. Moramo da resetujemo vojni stav NATO-a za ovu novu realnost - poručio je on.

Da podsetimo, Rusija je prethodnih dana rekla da Ukrajina na svojoj teritoriji ima biolaboratorije za proizvodnju biološkog i hemijskog oružja i da joj u tome pomažu SAD.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nemanja Nikodijevic

15.03.2022 20:49

Stoltenbergu, informisi se ako ne znas. Nije li vas sram lazi koje vec decenijama sirite. Da, vase laboratorije smrti, (jer to je jedino sto nato-zlikovci i vasi super-bogatasi rade i stvaraju) su cinjenica i ne samo u Ukrajini, tu je jos i Kazahstan, Moldavija i druge manje zemlje, koje su ocito menocne da se suprostave nevidjenim unistavacima ljudi, nebi li zagospodarili svetom. Neka vam bude bez ljudi! Ali, moj Boze, pa to je nato, kako se nama moze tako nesto pripisivati! Vi ste jedino "udruzenje" zlocinaca, koje su najvise ratova unistavanja i ubistava do danas uradile. Hocemo da verujemo i verujemo da je doslo vreme Naplate.

db

15.03.2022 22:07

O čemu ti brineš Stoltenberže - koga ti zasmejavaš svojom brigom ?