MEDICINSKI BRAT SILOVAO BABU (99) U DOMU ZA STARE! Stravičan zločin, žena je molila porodicu za pomoć, ali NISU JOJ VEROVALI JER JE DEMENTNA!

Autor: Republika

Svet

08.02.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući zločin počinio je zdravstveni radnik Filip Keri koji je otkriven nakon što je porodica u staričinu sobu postavila kamere.

MEDICINSKI BRAT SILOVAO BABU (99) U DOMU ZA STARE! Stravičan zločin, žena je molila porodicu za pomoć, ali NISU JOJ VEROVALI JER JE DEMENTNA!

Foto: prinstscreen/Greater Manchester Police

Zdravstveni radnik osuđen je na doživotni zatvor nakon što je uhvaćen kako siluje 99-godišnju staricu koja boluje od demencije, dok je njena porodica bespomoćno gledala zločin preko skrivene kamere koju su postavili u bakinoj sobi.

Monstrum Filip Keri (48), priznao je da je u Blekpulu u Britaniji napao nesrećnu ženu u domu za negu starijih osoba u kojem je radio. Preti mu minimalno 10 godina, pre nego što dobije mogućnost traženja pomilovanja.

Tužioci su rekli da se žrtvina porodica zabrinula kada se njeno ponašanje iznenada promenilo. Nije dozvoljavala fizički kontakt i molila je rodbinu koja bi joj došla u posetu da je ne ostavljaju samu.

- Ne ostavljajte me, povrediće me - govorila je nesrećna starica.

Nakon što su videli jezivu scenu nakon što je Keri ušao u sobu bake, članovi porodice su odmah pozvali policiju koja je uhapsila Kerija. Na sudu je priznao krivicu nakon što su tužioci izneli forenzičke dokaze i snimke kamere.

 

 

- Keri je zloupotrebio svoj položaj i ciljao je ranjivu ženu o kojoj je trebalo da brine - rekla je tužiteljka Sofi Rozdolski nakon što je monstrumu izrečena presuda.

- Zahvalna sam porodici žrtve koja je pokazala veliku snagu tokom sudskog postupka. Nadam se da će im današnja presuda pružiti utehu - dodala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aman

09.02.2022 01:24

Nije ona za vas baba, nego starica, nepismeni ste!!!

Odgovori 10 0