PRETNJA OZNAČENA KAO ALARMANTNA! Sumanuta izjava Džonsona: Mislim da Rusija treba da se povuče

Autor:

Svet

31.01.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris DŽonson najavio je danas da će ruskom predsedniku Vladimiru Putinu tokom razgovora kasnije ove nedelje reći da ne pređe granicu u vezi sa Ukrajinom.

PRETNJA OZNAČENA KAO ALARMANTNA! Sumanuta izjava Džonsona: Mislim da Rusija treba da se povuče

Foto: Tanjug/AP

- Mislim da svi treba da se povučemo sa ivice i mislim da to treba da uradi i Rusije - rekao je DŽonson novinarima, prenosi Rojters.

Glavni sekretar britanskog Ministarstva finansija Sajmon Klark izjavio je ranije danas da će Velika Britanija sankcionisati kompanije i ljude koji imaju najbliže veze sa liderom Kremlja Vladimirom Putinom ako Rusija preduzme bilo kakvu akciju protiv Ukrajine.

Foto: AP/S. KARPUKHIN

Dimitrij Peskov

Zvanični Kremlj je tu pretnju označio kao alarmantnu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da je takva pretnja napad na ruska preduzeća, da podriva britansku investicionu klimu i podstiče tenzije u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

31.01.2022 23:44

Liliputanac pretu Rusiji .....? Čuj "klovnu" da li ćeš da POTONEŠ /ostrvo/ za 24 h ili da agonija bude produžena na 72 sata? Da li si ti NORMALAN .....?