TANJA JE ZAVELA BOGATOG PRINCA, A ONDA MU URADILA NEŠTO ŠTO GA JE OSAKATILO ZA CEO ŽIVOT: Upropastila me je, tužiću je, vratiće mi sve!

Autor: Republika

Svet

11.01.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đakomo Bonano di Lingvaglosa (51) upoznao je atraktivnu plavušu 2019. i gotovo momentalno sa njom uplovio u romansu, nakon čega je krenuo pakao.

TANJA JE ZAVELA BOGATOG PRINCA, A ONDA MU URADILA NEŠTO ŠTO GA JE OSAKATILO ZA CEO ŽIVOT: Upropastila me je, tužiću je, vratiće mi sve!

Foto: printscreen/facebook

Tanja Jašenko je zadala ozbiljne probleme princu Đakomu

Italijanski princ Đakomo Bonano di Lingvaglosa (51) preživeo je, kako tvrdi, pravi pakao nakon što je 2019. godine uplovio u romansu s mlađanom beloruskom lepoticom Tanjom Jašenko (35), koja ga je opelješila za poklone vredne na stotine hiljada evra. 

Kako je ispričao italijanskim medijima, plemić je rešio da svoju dojučerašnju partnerku tuži, dok ona, s druge strane, tvrdi kako ju je Đakomo uhodio i nije joj dozvoljavao da živi normalnim životom mlade žene.   

- Zavela me je. Vodio sam je na glamurozna putovanja širom sveta na destinacije uključujući Monte Кarlo, Dubai i Maldive - ispričao je Đakomo, navodeći kako nije verovao da će ona sve to tako hladno da prihvata, a da se istovremeno prema njemu ponaša bahato. 

Prema pisanju "Tajmsa", saznaje se da joj je Tanji dao i mercedes vredan 83.000 evra, udeo od 58.000 evra u rimskom pansionu sa doručkom, skupi nakit, kao i 18.000 evra da joj pomogne da iznajmi stan u centru Rima.

S druge strane, Jašenkova je u martu prošle godine, na zaprećašćenje svog partnera rešila da protiv njega podnese tužbu uz obrazloženje da je u vezi nezadovoljna i da je Đakomo uhodi. Ona je čak, navodi Blic, angažovala psihijatra da svedoči u njeno ime, ali je veštak navodno promenio stranu i sada tvrdi da je princ žrtva i da je Tanja "iskoristila njegovu psihološku krhkost“.

 

 

- Slala mu je poruke u kojima ga je nazivala nepoštenim, lažovom, izdajnikom lišenim empatije i mediokritetom - navode italijanski mediji i otkrivaju da je u decembru, dakle nekoliko meseci od Tanjine tužbe, princ rešio da joj odgovori na isti način ne bi li povratio barem deo novca i imovine koji je udelio atraktivnoj plavuši. 

- Bio sam traumatizovan raspadom prethodnog braka i zato nisam bio u stanju da donosim ispravne odluke. Ona me je iskoristila dok sam bio u takvomstanju i zato želim da mi vrati sve poklone - naglasio je princ. 

Njegov advokat Armando Fergola rekao je za "Telegraf" da je 35-godišnjakinja iskoristila velikodušnost svog dečka "sponzora" koji joj je dao gotovinu i drugu imovinu u vrednosti između 500.000 i milion evra.

Interesantno je, međutim, da je uprkos pravnoj borbi koja je u toku, par navodno zajedno proveo Božić i Novu godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading