OTAC GA JE TUKAO, A MAĆEHA UDARALA U GLAVU DOK MU NIJE ZGNJEČILA MOZAK! Žena monstrum je šestogodišnjaka nazivala đavoljim detetom, A ONDA GA UBILA!

Autor: Republika

Svet

12.10.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maleni Artur Labinjo Hjudžes (6) umro je u mukama nakon nekoliko meseci brutalnog iživljavanja, a čak su i lekari sa nesnosnim bolom posmatrali njegovo telo nakon što je posle zadobijanja povreda po glavi umro u bolnici.

 

Republika

Foto: Printskrin

Tomas je sa devojkom brutalno ubio sopstvenog sina Artura 

Malenog Artura Labinja Hjudžesa (6) brutalno je ubila maćeha Ema Tastin (32) iz engleskog grada Solihul tako što ga je toliko udarala u glavu da mu je nanela povrede na mozgu od kojih mu nije bilo spasa. 

Da stvar bude strašnija, neposredno pre toga je nesrećnog dečaka danima tukao i biološki otac Tomas Hjudžes (29), koji je znao kroz kakav pakao prolazi njegov sin sa Tastinovom, a ništa ninje uradio, već je bio još gori. 

Na suđenju paru monstruma otkrivena je i njihova međusobna prepiska u kojoj je maćeha malenog Artura nazivala "đavoljim detetom" i "je.enim klincem". Takođe, Hjudžesu se žalila da mališan po ceo dan vrišti i traži da ide kod babe.  

- Ja želim tebe, a ne njega. Neću da se tako ponaša prema meni - stoji u jednoj od poruka koje je žena monstrum napisala mužu.  

Takođe, neposredno pre ubistva mališana je tvrdila kako je trudna, a da joj je on, muž, okrenuo leđa. 

- Ti hoćes da ostanes sa tim detetom đavolom - napisala je još, a zatim dobila odgovor od dečakovog oca u kom je sopstveno dete nazvao "je.enim Hitlerom". 

U sudu je, inače pušten i snimak na kom se čuje kako nesrećno dete zapomaže i stenje dok ga maćeha, kako je navedeno, zlostavlja. Takođe, sa još jednog zapisa se čuje da mališan doziva svog ujaka Blejka upomoć. 

- Blejk, niko me ne voli! Blejk, niko me ne voli - vikalo je dete, a onda zatim i ponavljalo: "Tata će me izbaciti kroz prozor".  

 

Osim batinanja, Artur je bivao izolovan i po 14 sati dnevno, nije dobijao hranu i piće i čistu odeću. Bio je bukvalno unakažen, preneo je San zaključke iz optužnice protiv monstruma. 

Mališan je pronađen u nesvesti 16. juna 2020. u kući u Solihulu. Umro je dan kasnije u bolnici, a utvrđeno je da je uzrok smrti teška povreda mozga nastala trešenjem, a zatim i tupim udarcima u glavu. Doktori su otkrili da je bio trovan i solju, dok mu je litavo telo bilo prekriveno modricama.

Foto: Printscreen

Tomas sa sinom Arturom u srećnim danima

U sudu je rečeno i kako je Tastenova snimila više od 22 zapisa na kojima se mali Artur vidi nakon mučenja. Dete je snimila i kobnog dana nakon čega je pozvala Hitnu pomoć i rekla lekarima da je mališan pao i teško se povredio. Pomoć je pozvala tek 12 minuta nakon što ga je izudarala po glavi.  

Ona i njen suprug, a dečakov otac, optuženi su po više tačaka zbog nanošenja stravičnih povreda, ali i zbog ubistva. 

- Jedan svedok na suđenju je ispričao kako je Artur bio toliko slab da nije mogao da drži čašu vode u ruci - preneo je San i naveo i kako je dete izgledalo ispijeno, prljavo i izmučeno.  

Njegova smrt je, inače, došla tri meseca nakon što se njegov otac sa njim preselio kod Tastinove. Pripao je ocu nakon što mu je majka Olivia Labinjo-Halkrou optužena za ubistvo svog dečka kog je nasmrt izbola nožem. U  aprilu 2020. je njegova baka prijavila da je zabrinuta za dečaka, ali nije mogla ništa da uradi, budući da je pripao ocu.    

Monstrumi su negirali sve optužbe, ali suđenje im se nastavlja.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading