POLICAJAC OTEO, SILOVAO I DIVLJAČKI UBIO DEVOJKU, PA SPALIO NJENO TELO! Isplivali novi detalji monstruoznog zločina: UHAPSIO JU JE ZBOG KRŠENJA EPIDEMIOLOŠKIH MERA!

Autor: Republika

Svet

30.09.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum Vejn Kuzens (48) je osuđen zbog zločina koji je potresao čitav svet nakon što je obelodanjeno da je kao pripadnik bezbednosnih snaga na tako krvnički način ubio Saru Everard (33) nakon što ju je pikirao na ulici.

Republika

Foto: metropolitan police, Tanjug/AP

Monstrum Kuzens divljački je ubio Saru Everards  

Britanski policajac Vejn Kuzens (48), bivši pripadnik Metropolitan policijske službe, oteo je, silovao i krvnički ubio nesrećnu Saru Everard (33), mladu ženu zaposlenu u jednoj marketinškoj agenciji pred kojom je bio čitav život. 

Taj zločin je zbog brutalnosti potresao čitav svet u martu ovde godine, a sada je monstrum konačno osuđen i to da doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja. Presuda je izrečena nakon njegovog dvodnevnog saslušanja tokom kog je izneto još detalja svirepog ubistva.   

On je 3. marta 2021. oko 21.30 na području južnog Londona pomoću službenih isprava Metropolitan policije, gde je radio u to vreme, inscenirao hapšenje Everardove, koja se vraćala kući nakon posete prijatelju. On tada nije bio na dužnosti, ali je nosio policijski remen s oružjem. Dan ranije je bio zadužen za bezbednost američke ambasade u Londonu.

Lažno hapšenje devojke dogodilo se u trenutku kada je u Britaniji zbog pandemije koronavirusa na snazi bio lokdaun. Veruje se da je on zato 33-godišnjakinju zaustavio pod pretpostavkom da je prekršila važeće epidemiološke mere. Jedna žena koja je svedočila na sudu ispričala je da je videla kako Kuzens devojci stavlja lisice na ruke dok je ona ležala na trotoaru.

- Mislila sam da policajac u civilu hapsi ženu koja je sigurno uradila nešto loše - ispričala je ona. 

Nakon što je stavio devojci lisice, strpao ju je na zadnje sedište automobila i odvezao je u 128 kilometara udaljeni Kent. Na sudu se saznalo i da je Kuzens iznajmio automobil i kupio lepljivu traku i da je potom "krenuo u lov na mladu devojku koju će oteti i silovati".U Kentu je zamenio automobile i silovao žrtvu, koju je potom ugušio policijskim remenom.

Sigurnosne kamere postavljene širom Kenta zabeležile su kako se Kuzens nakon ubistva motao gradom i počeo da prikriva svoje zločine. Napunio je kanticu benzinom i zatim zapalio telo 33-godišnjakinje. Kasnije ga je premestio na drugu lokaciju u zelenim vrećama koje je kupio za tu svrhu.

Na saslušanju se saznalo i da Kuzens pokušao da se reši mobilnog telefona Everardove, kao i da je na njenom telu pronađen deo njegove sperme. Takođe, komadić SIM kartice, koja se nalazila u mobilnom telefonu devojke pronađen je u automobilu. Policija je kasnije objavila video u kojem je monstrum tvrdio da je oteo devojku jer su mu pretili članovi jedne bande i da su ga oni naterali da im je preda. 

Telo je pronađeno sedam dana nakon otmice. Bilo je umotano u vreću. Devojka je identifikovana pomoću stomatološkog kartona. Obdukcijom je utvrđeno da je umrla od gnječenja vrata.

Policajčev advokat je tokom saslušanja rekao da njegov klijent zaslužuje dugačku kaznu, ali ne i doživotan zatvor bez mogućnosti pomilovanja jer je tokom suđenja priznao krivicu. Međutim, ubistvo se u Britaniji obavezno kažnjava doživotnim zatvorom, a sudiji preostaje da odredi da li će osuđeniku da omogućiti da nakon odsluženih 30 godina zatraži pomilovanje. Otprilike 60 osoba trenutno u Engleskoj i Velsu služi kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Kuzens je uhapšen 9. marta zbog sumnje da je oteo Everardovu, a dan posle je optužen i za ubistvo.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading