PRVA ŽRTVA RAZORNOG ZEMLJOTRESA NA KRITU: Muškarca zdrobila kupola crkve Sveti Ilija, NESREĆNI LJUDI NA ULICAMA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

27.09.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba izgubila je život u seriji jakih zemljotresa koji su jutros pogodili Krit. Čovek je stradao u crkvi u Arkalohoriju, kada je kupola pala na njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Potresne scene nakon razornog zemljotresa

Spasilačke ekipe brzo su stigle na lice mesta, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Spasioci su iz ruševina izvukli još jednog muškarca i on je hitno prevezen u bolnicu.

Tragedija se dogodila u crkvi Svetog Ilije dok su unutar bogomolje izvođeni radovi.

Mediji javljaju da je u zemljotresu povređeno najmanje još devet osoba, a da je na stotine građana izašlo na ulice kako ne bi doveli u opasnost život ukoliko dođe do novih potresa i urušavanja objekata.   

Podsetimo, više objekata oštećeno je u zemljotresima koji su jutros potresli Krit. Prvi potres, jačine 5,8 stepeni zabeležen je u 9.17 časova po lokalnom vremenu, nakon čega su usledila dva slabija potresa jačine 3,8 i 4,5 stepeni po Rihteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading