POLICAJCI UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI U SLUŽBENOM VOZILU! Ignorisali su pozive da odu u bolnicu, pa čak i PRIJAVU PLJAČKE, a otkriveni su na NEVEROVATAN NAČIN!

Autor: Republika

Svet

20.09.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje kolega redovno su na dužnosti imali odnose, a uhvaćeni su nakon što su njihovi šefovi u službeno vozilo instalirali uređaj za prisluškivanje i naredili analizu telesnih tečnosti sa sedišta automobila.

Foto: Tanjug/AP

Kolege su imale odnose u službenom vozilu dok su bile na dužnosti  

Neverovatan incident potresao je policiju u Engleskoj nakon što je otkriveno da su pripadnici patrolne jedinice, narednica Moli Edvards i nižerangirani Ričard Paton (39), imali vrelu seksualnu aferu u službenom vozilu i to tokom dužnosti, pri čemu su jedno veče zanemarili pozive da se jave u lokalnu bolnicu zbog incidenta, pa čak i prijavu jedne pljačke u prodavnici elektronske opreme.

Afera, koja je bacila neviđenu ljagu na jedinicu pripadnika organa bezbednosti, otkrivena je nakon što su šefovi bludnih kolega iz sumnje da se nešto neobično dešava, naredili da se vozilo prisluškuje, ali i da bude ispitano na prisustvo telesnih tečnosti. 

Nije bilo potrebno mnogo da se utvrdi šta Edvardsova i Paton, inače oboje u brakovima sa decom, imaju i zbog čega su više puta zakazali u obavljanju službenih dužnosti. 

Foto: printscreen

Protiv policajca Ričarda Patona je pokrenut disciplinski postupak 

- Hajde da konačno skinemo ovu odeću - govori u jednom trenutku Paton svojoj partnerki, što se moglo čuti na audio zapisu napravljenom u automobilu. 

Protiv njih dvoje je pokrenut disciplinski postupak, a na saslušanju je otkriveno da je dvojak u kolima redovno razmenjivao ideje za sprovođenje u delo različitih seksualnih fantazija.

Odlučeno je da oboje budu udaljeni sa svojih radnih mesta budući da je zaključeno da su teško povredili četiri osnovne odredbe svog više nego odgovornog poziva.   

Inače, Paton je negirao da je između njega i Edvardsove došlo do seksualnog odnosa, te da se sa njom samo mazio, što je i ona potvrdila. Kako je navela, "aktivnosti" poput maženja i svlačenja su sprovodili samo dvaput. 

- To nije bila čisto seksualna veza. Često smo samo sedeli i držali se za ruke. Uživala sam u vremenu koje smo provodili zajedno - istakla je Edvardsova za koju se veruje da je u kasnim tridesetim. 

Uprkos tome, članovi disciplinske komisije su zaključili da je par bio toliko sebičan i neodgovoran da je zanemario dužnosti kako ih niko ne bi uznemiravao tokom seksualnog čina.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading