ŽIVOTNA MISIJA ČUVENE NAUČNICE ZAVRŠILA SE TRAGIČNO! Jedna osoba je stradala, ona se bori za život, SCENE HORORA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

20.09.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Denč, koja je učestvovala u misiji podizanja svesti ljudi o globalnom zagrevanju, želeći da paraglajderom sa prijateljem Danom Bartonom preleti 4.800 kilometara iznad Škotske, doživela je tragediju na tom putu.

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Denč podizala je svest o klimatskim promenama 

Klimatska aktivistkinja, Britanka Saša Denč, koja se u sklopu svoje životne misije zaputila s motorizovanim paraglajderom na putovanje po kontinentalnoj Britaniji, prvom takve vrste u svetu kako bi podigla svet o globalnom zagrevanju, doživela je tragediju koja je šokirala čitavu planetu. 

Ona je, naime, u planinskom području (Highlands) severne Škotske imala nesreću zajedno sa svojim saputnikom Danom Bartonom, koji je poginuo u stravičnim uslovima, dok je ona zadobila izuzetno teške povrede. 

Najpre su joj se lekari borili za život, a zatim saopštili kako je dobro reagovala na terapiju i da više više u životnoj opasnosti. 

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Denč je u nesreći izgubila prijatelja Dana Bartona

Denčovu su prozvali "ljudskim labudom" kada je krenula na putovanje dugo 4.800 kilometara na motorizovanom paraglajderu uoči novembarske konferencije UN o klimatskim promenama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading