PRETIO DA ĆE ME SILOVATI I UBITI MI PSA: Miran park postao MESTO STRAVE, muškarac za sat vremena napao TRI žene!

Autor: Republika

Svet

22.07.2021

14:17

Tri žene su napadnute u roku od sat vremena juče u parku na Menhetnu, a policija istražuje da li se iza svih incidenata nalazi isti osumnjičeni.

Tanjug/D. ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Nasilnik se prvo prišunjao 34-godišnjoj ženi unutar Invud Hil Parka oko 10.50 i rekao joj da će je silovati pre nego što ju je udario. On joj je zatim oteo Ajfon, Epl sat i slušalice, nakon čega je pobegao, saopštila je njujorška policija.

Nekih 40 minuta kasnije muškarac je pokušao da opljačka 40-godišnju ženu koja je šetala svog psa u parku, a onda joj rekao da želi da je seksualno napastvuje. Manijak je takođe zapretio da će joj ubiti psa, a kada je nesrećna žena počela da doziva pomoć, on je pobegao.

Zatim, nešto pre podneva, treća žena, stara 44 godine, šetala je psa u trenutku kada je nepoznati muškarac pokušao da priča s njom i mlatnuo je granom po glavi. On je pokušao da joj svuče pantalone pre nego što se udaljio s lica mesta.

Ona je u napadu zadobila posekotinu na glavi i odvezena je u bolnicu u Harlemu u stabilnom stanju, rekli su iz policije.

Osumnjičeni za sva tri napada je opisan kao Latinoamerikanac.

Drugi posetioci parka su bili šokirani ovim događajima, a mesto opisali kao generalno mirno i sigurno.

Nemam komentar za ovo što se dogodilo, i to u po bela dana - rekla je prolaznica, prenosi Njujork Post.

"Nikada do sad nisam čula za ovako nešto. U šoku sam."

Komentari (0)

Loading