BAJDENOV VUČJAK IZUJEDAO ČLANA OBEZBEĐENJA BELE KUĆE! Pas izazvao haos, pa hitno izbačen iz rezidencije predsednika

Autor: Republika

Svet

09.03.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci američkog predsednika Džo Bajdena, dva nemačka ovčara, vraćeni su u njegovu privatnu kuću u Vilmingtonu nakon što je jedan od njih napadao osoblje rezidencije u Vašingtonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden izazvao haos s ljubimcima

Dva nemačka ovčara koja pripadaju američkom predsedniku Džo Bajdenu i prvoj dami Džil Bajden, vraćeni su prošle nedelje u porodičnu kuću Bajdena u Vilmingtonu, nakon što su bili agresivni u Beloj kući, piše CNN i navodi da je jedan ljubimac šefa SAD čak izujedao jednog radnika obezbeđenja. 

- Pas Mejdžor, koga je Bajden usvojio u novembru 2018. iz utočišta za žvotinje, ujeo je člana obezbeđenja Bele kuće - otkrio je jedan izvor.

On, međutim, nije naveo u kakvom je tačno stanju napadnuti, ali je taj incident bio dovoljno ozbiljan da psi budu premešteni u Vilmington.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Prema pisanju CNN, Mejdžor, koji je star tri godine, više puta je skakao, lajao i nasrtao na osoblje i obezbeđenje Bele kuće. Stariji od Bajdenovih nemačkih ovčara, Šampion, ima oko 13 godina i nije navedeno da li je i on izazivao incidente poput Mejdžora.

Inače, psi su dovedeni u Belu kuću u januaru, manje od nedelju dana nakon Bajdenove inauguracije, a prva dama SAD, Džil, često se u medijima hvalila snimcima svoja dva ljubimca koji se igraju na travnjaku rezidencije. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading