HRVATI ZAPENILI OD BESA: Napadaju predsednika Vučića zbog gradnje aerodroma u Trebinju!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati nastavljaju sa prljavim napadima na Srbe i Srbiju. Nakon što su se svi hrvatski mediji uključili u sramnu kampanju protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada su se dali u “analizu” projekta izgradnje aerodroma u Trebinju čije finansiranje je najavila Vlada Srbije.

Foto: Wikipedia/ Diego Delso, Tanjug/N. Petrova, Printskrin Novosti

Novi napadi hrvatskih medija na predsenika Vučića i Srbiju

Tako na celoj duplerici “Slobodne Dalmacije” tobože izražavaju zabrinutost da li će aerodrom biti izgrađen, a kada bude izgrađen da li će biti isplativ, jer se, kako pišu, isuviše blizu nalaze aerodromi u Dubrovniku i Tivtu.

Naravno, u ovako korisnom projektu Zagreb vidi alat “srpskog ekspanzionizma”, koji preti da uzgrozi njihove interese.

Republika

Foto: printskrin

 

Nema sumnje da će aerodrom u Trebinju biti izgrađen tačno u najavljenim rokovima, kao i da će taj aerodrom biti i bolji i profitabilniji od onog u Dubrovniku.

Jasno je da medijima u Hrvatskoj ne ostaje ništa drugo osim da mrze i napadaju Srbiju i predsednika Vučića. Iz svega navedenog nema sumnje da im smeta što je Srbija preuzela ulogu lidera u regionu, što potvrđuje činjenica da je hrvatski BDP prvi put niži od BDP-a u Srbiji, prenosi Objektiv.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u subotu nakon sastanka sa Miloradom Dodikom da prve avione na novom aerodromu u Trebinju očekuje pre 2023.godine.

Vučić je rekao da su obezbeđena sredstva za izgradnju aerodroma, koji će koštati 70 miliona evra, dok će još 35 miliona evra biti uloženo u infrastrukturno opremanje.

- Što ćete da vidite na terenu već od juna 2022. godine. I, verujem prve avione na trebinjskom aerodromu pre kraja 2023.godine - rekao je Vučić.

To bi, kaže, trebalo da podigne celu Hercegovinu, da približi Trebinje i Hercegovinu Beogradu i svetskim centrima.

Dodao je da se izrada planske projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju završava u martu, kao i da su obezbeđena sredstva za eksproprijaciju zemljišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saja

26.10.2021 00:34

Recite vi nama od čijih para se gradi taj aerodrom?