ALBANAC POBEGAO U ZATVOR OD ŽENE! Bio je u kućnom pritvoru, ali onda je došao u policijsku stanicu i PREKLINJAO DA GA ZATVORE!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnji Albanac iz mesta nadomak Rima oglušio se o pravila kućnog pritvora samo da bi došao u policijsku stanicu i zamolio pripadnike bezbednosnih snaga da ga ipak smeste iza rešetaka jer kod kuće sa suprugom i njenom porodicom "preživljava pakao".

Foto: Tanjug/AP

Albanac je bio u kućnom pritvoru zbog droge/Ilustracija

Muškarac (30) poreklom iz Albanije, osuđen na kućni pritvor, prijavio se u policijsku stanicu i tražio da ga smeste u zatvor jer mu je život u četiri zida sa suprugom i njenom porodicom postao nepodnošljiv. 

Tridesetegodišnjak sa sedištem u mestu Gvidonija Montečelio, nedaleko od Rima, ne može više da izdrži prisilan život sa svojom suprugom - objavili su karabinjeri iz susednog grada Tivolija.

- U očaju je odlučio da pobegne i svojevoljno se prijavio da odsluži svoju kaznu iza rešetaka - dodali su, a čitav slučaj je komentarisao i policijski kapetan Frančesko Đakomo Ferante iz Tivolija.  

Osuđen je na kućni pritvor pre nekoliko meseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu bi kaznu trebalo da služi još nekoliko godina, što mu se činilo bezizlaznim - istakao je on i otkrio da mu se Albanac poverio da je preživeo pakao.  

Inače, kada se pojavio u policijskoj stanici muškarac je uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora, pa su pravosudne vlasti naredile da se momentalno smesti u zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading