POLICIJA CRNE GORE SPREČILA KRVOPROLIĆE NA CETINJU: Komite naoružane do zuba pošle na Joanikija (FOTO)

Autor: Republika

Svet

03.09.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Crne Gore je u mestu Bogetići uhapsila LJ.Ž. (40) kod kojeg je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađen pištolj "Bernardelli" kalibra 7,65mm sa 13 komada municije.

Republika

Foto: Uprava policije Crne Gore

U mercedesu pronađene gas maske, kuglice bokser

Naime, u petak oko 11.20 sati Nikšićka policija je u mestu Bogoetići prilikom kontrole zaustavila automobil "mercedes" nikšićkoh registracija u kome su se nalazila četvorica muškaraca R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40).

- Od gore navedenih lica prikupljena su obaveštenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice kao i oko 10 grama kokaina.

Republika

Foto: Uprava policije Crne Gore

Kod uhapšenih pronađeni pištolj, biber sprej i kokain

I policije navode da je o svemu obavešten državni tužilac

- Koji je naložio da se LJ.Ž. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično đelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading