Nole preko Toronta i Sinsinatija gradi formu za US Open!

Autor:

Sport

30.07.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avgust je vreme kada teniseri idu na američku turneju, a naš Novak Đoković je potvrdio da će formu za US Open graditi kroz ulešće na turnirima u Torontu i Sinsinatiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković u pohodu na severnoamerički kontinent

Posle osvajanje 13. Grend slem titule, a četvrte na Vimbldonu, Novak se vraća igranju u Kanadi, potvrđeno je na zvaničnom sajtu nekada najboljeg igrača sveta.

Nole prošle sezone nije igrao na ovoj turneji, pa bi mogao da osvoji značajne bodove, koji bi ga dodatno podigli na ATP listi, gde trenutno zauzima 10. poziciju.

Žreb za Rodžers kup na programu je u petak, a igra se od 6. do 12. avgusta. 

Posle toga za Đokovića sledi turnir koji do sada nikada nije osvajao – Sinsinati. Nema sumnje da će srpski teniser biti veoma motivisan, pošto je prava retkost da među 30 osvojenih Mastersa nema ovaj iz Sinsinatija. 

Posle toga sledi nedelju dana odmora i priprema za poslednji Grend slem u sezoni – US open. Ovo će biti Novakovo 13. učešće u 'Velikoj jabuci' i do sada je titule osvajao 2011. i 2015. godine, dok je prošle godine zbog povrede lakta propustio takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading