MUK U MELBURNU: Ništa od finala Medvedev - Nadal?!

Autor:

Sport

24.01.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni Nemac Boris Beker izneo je hrabro predviđanje ishoda Australijan Opena u kome je najavio mogućnost "iznenađujućeg šampiona" u Melburnu.

MUK U MELBURNU: Ništa od finala Medvedev - Nadal?!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Rafael Nadal

Njegove reči su izazvale žustru polemiku u teniskom svetu, a on se u kolumni koju je objavio "Dejli Mejl" bavio potencijalnim finalnim okršajem između Danila Medvedeva i Rafaela Nadala, koji je "već viđen".

Beker je izrazio uverenje da do finala, pa i pehara, može doći neki drugi igrač, umesto dva favorizovana velikana.

Naravno da će Nadal imati tvrd izazov od strane Medvedeva. Rus ima i dalje slabost u tome što može da ga iznerviraju publika i pojedine reakcije sa tribina. To se desilo posle meča drugog kola sa Kirjosom i česitao bih Džimu Kurijeru koji ga je smirio na terenu. Kurijer ima iskustvo, prošao je sve, to je bio stariji momak koji prenosi iskustvo na mlađega. I dalje verujem da bi mogli da dobijemo neočekivanog pobednika u muškom singlu. Zverev je napravio veliku grešku kada je pre turnira pričao o pobedi i tome kako bi ga to pomerilo na prvo mesto. To ga je slomilo u porazu od Denisa Šapovalova - naveo je, između ostalog, Boris Beker.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ko će osvojiti "Ozi Open"? Beker veruje u iznenađenje

Takođe, nekadašnji svetski broj 1 se, tom prilikom, dotakao i deportacije Novaka Đokovića iz Australije, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Petar Golemi

25.01.2022 12:09

Koledža na Sapovalova. Bik iz Majorke sa upunpanim steroidima neće proći u sledeću rundu.....