ZAMISLITE ROLAN GAROS BEZ NADALA: Teniska GROMADA odalamila ŠAMARČINU zapadnim PREVRTLJIVCIMA zbog Novaka!

Autor:

Sport

24.01.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Boris Beker napisao je kolumnu za "Dejli Mejl" u kojoj je izostanak Novaka Đokovića sa Australijan opena uporedio sa Rolan Garosom bez Rafaela Nadala.

ZAMISLITE ROLAN GAROS BEZ NADALA: Teniska GROMADA odalamila ŠAMARČINU zapadnim PREVRTLJIVCIMA zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Neigranje Novaka Đokovića na Australijan openu je poremetilo dinamiku događaja, na isti način na koji bi i neigranje Rafaela Nadala promenilo Rolan Garos. Iznenada, igrači počinju da prilagođavaju svoje snove i očekivanja i možda smo videli to i kroz neočekivan poraz Aleksandera Zvereva, jednog od turnirskih favorita. Nadal je taj koji može da ima najviše koristi od svega jer je u četvrtfinalu - naveo je Beker, koji je potom prognozirao ishod muškog i ženskog singla u Melburnu.

Osvajanje još jednog slema za Nadala i dugo očekivana titula za Barti od strane domaćina, kakav bi to bio finiš turnira. To bi stvarno moglo da se dogodi. Ko je pre mesec dana mislio da bi Španac mogao da bude sa 21. titulom ispred Đokovića i Federera?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Beker analizirao dešavanja u Melburnu

Nekadašnji svetski broj 1 ocenio je da je pred Noletom najvažnija odluka.

To je još jedan razlog zašto je pred Novakom velika odluka. Bez toga da revidira stare argumente, odmeravaće činjenice oko toga da sada postaje mnogo teže za nevakcinisane ljude da nastave sa normalnim životom, a kamoli da igraju međunarodne turnire. Iskreno, ne znam šta će izabrati - dodao je Boris Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading