SKOT I HOUK NAPRAVILI PAPAZJANIJU: Najgori scenario - ŠOK za Đokovića i Nadala!

Autor:

Sport

23.01.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev ima ubedljivo najveće šanse za osvajanje Australijan Opena, predikcije su vodećih svetskih kladionica.

SKOT I HOUK NAPRAVILI PAPAZJANIJU: Najgori scenario - ŠOK za Đokovića i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Kvota da će Rus podići pehar kreće se od 1,35 do 1,45, pa on slovi za apsolutnog favorita. Drugi na listi je Španac Rafael Nadal, kome se daje duplo manji izgledi, a njegovo slavlje u Melburnu "plaća" između 1,70 i 1,90, u zavisnosti od izvora.

Ostali igrači imaju drastično manje šanse. Slede Beretini (5-6), Šapovalov (6-6,5o), Monfis (6,30-6,70)...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kladionice rekle svoje - Medvedevu titula u Australiji

Razvoj događaja bi sigurno bio drugačili da australijska politička vrhuška, predvođena tandemom Skot Morison/Aleks Houk, nije onemogućila najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića da pokuša da odbrani titulu osvojenu prošle godine u Melburnu. Potencijalni trijumf Medvedeva ne ide na ruku ni Noletu, ni Rafi. Ukoliko Rus osvoji pehar, smeniće Srbina na čelu ATP liste, dok bi Nadal propustio ogromnu priliku da uveća svoj "Grend slem saldo", u odsustvu dva najveća rivala - Đokovića i Federera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading