KO MU JE KRIV ŠTO SE NIJE VAKCINISAO! OBRATIO SE NOVAKU U LICE! Imaš li makar sramote, kad već stida nemaš...

Autor:

Sport

23.01.2022

12:26

Nema kraja mučkim napadima prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je nedavno nakon pravog pakla deportovan iz Melburna.

KO MU JE KRIV ŠTO SE NIJE VAKCINISAO! OBRATIO SE NOVAKU U LICE! Imaš li makar sramote, kad već stida nemaš...

Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Premijer države Viktorija (Australija) Danijel Endrjuz smatra da je Rafael Nadal bio u pravu kada je kritikovao stav Novaka Đokovića.

 

 

- Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh- poručio je premijer Viktorije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (9)

Loading
Postali DOSADNI

23.01.2022 12:45

ISPRAVNO. BUDIMO REALNI A NE SVE NAVIJACKI. JEDNISTAVNO NEMA VAKCINE NEMA TURNIRE ,STA JE TU NEJASNO !?

BreDragan

01.02.2022 07:42

@Postali DOSADNI - Nejasno je što je procenat vakcinisanih u Australiji prešao 70% a nisu stekli kolektivni imunitet. Što su vakcinisani "preko 93%" a imaju 130.000 novo obolelih dnevno, što je Novak ušao u zemlju ZDRAV a proglasili ga opasnim po kontinent, što traže da MORA da primi genetski modifikovanu Fajzer vakcinu jer Kineske i Ruske ne priznaju, što su mu uredno izdali ulaznu vizu a potom ga hapsili i deportovali, što kao domaćini internacionalnog sportskog takmičenja nisu obezbedili ravnopravnost takmičarima, što... što... što... Dali je potrebno sve ponavljati?

Brufen

23.01.2022 14:26

Vidim da volis da citas zutu stampu ,, Danas''

Hajrudin Hasanagic

23.01.2022 15:50

Svaka zemlja ima svoja pravila.ko ih knez poštuje nemoze u tu zemlju.umesto da se vakciniše Novak doneo potvrdu da je pre nekoliko dana bolovao koronu po drugi put.shto je malo verovatno.ko mu je kriv.