KO MU JE KRIV ŠTO SE NIJE VAKCINISAO! OBRATIO SE NOVAKU U LICE! Imaš li makar sramote, kad već stida nemaš...

Autor:

Sport

23.01.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja mučkim napadima prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je nedavno nakon pravog pakla deportovan iz Melburna.

KO MU JE KRIV ŠTO SE NIJE VAKCINISAO! OBRATIO SE NOVAKU U LICE! Imaš li makar sramote, kad već stida nemaš...

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Premijer države Viktorija (Australija) Danijel Endrjuz smatra da je Rafael Nadal bio u pravu kada je kritikovao stav Novaka Đokovića.

 

 

- Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh- poručio je premijer Viktorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (9)

Loading
Postali DOSADNI

23.01.2022 11:45

ISPRAVNO. BUDIMO REALNI A NE SVE NAVIJACKI. JEDNISTAVNO NEMA VAKCINE NEMA TURNIRE ,STA JE TU NEJASNO !?

Odgovori 21 94
BreDragan

01.02.2022 06:42

@Postali DOSADNI - Nejasno je što je procenat vakcinisanih u Australiji prešao 70% a nisu stekli kolektivni imunitet. Što su vakcinisani "preko 93%" a imaju 130.000 novo obolelih dnevno, što je Novak ušao u zemlju ZDRAV a proglasili ga opasnim po kontinent, što traže da MORA da primi genetski modifikovanu Fajzer vakcinu jer Kineske i Ruske ne priznaju, što su mu uredno izdali ulaznu vizu a potom ga hapsili i deportovali, što kao domaćini internacionalnog sportskog takmičenja nisu obezbedili ravnopravnost takmičarima, što... što... što... Dali je potrebno sve ponavljati?

Odgovori 10 3
Brufen

23.01.2022 13:26

Vidim da volis da citas zutu stampu ,, Danas''

Odgovori 43 3
Hajrudin Hasanagic

23.01.2022 14:50

Svaka zemlja ima svoja pravila.ko ih knez poštuje nemoze u tu zemlju.umesto da se vakciniše Novak doneo potvrdu da je pre nekoliko dana bolovao koronu po drugi put.shto je malo verovatno.ko mu je kriv.

Odgovori 12 99