BOLJE SE POKRIJ UŠIMA! Oglasio se Nadal - zario je nož u srce Novaku!

Autor:

Sport

23.01.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da se provukao u prvom setu meča sa Adrijanom Manarinom protiv koga je slavio sa 3:0 (7:6, 6:2, 6:2) i tako ostvario plasman u četvrtfinale turnira,

BOLJE SE POKRIJ UŠIMA! Oglasio se Nadal - zario je nož u srce Novaku!

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal

On se suočavao sa četiri set lopte u tom taj-brejku, ali je nekako preživeo, a potom i posle tri seta slavio, 7:6, 6:2, 6:2:

- Moglo je svašta da se desi, na kraju sam imao i sreće. Imali smo dosta šansi obojica. Morao sam da budem fokusiran na sledeći poen. Svega je bilo u tom taj-brejku. Svi znaju koliko on ima mentalno jaku igru. Taj prvi set je bio bitan za mene. On mi je doneo i brejk na startu drugog. Mislim da je igrao odličan tenis, dobio je Hurkača, Karaceva. Drago mi je što sam preživeo prvi set. 

- Ovde sam bio u dobroj poziciji dosta puta u karijeri. Voleo sam da igram ovde. Bilo je povreda, a nekada su i protivnici bili bolji od mene. Znači mi što sam se vratio ovde da igram četvrtfinale- rekao je Nadal.

Španac je javno istakao pre deportacija Novaka da podržava svaku odluku suda, čime je umesto na stranu svog prijatelja, podržao one koji su na sraman način oterali Đokovića iz Melburna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Suzana

23.01.2022 07:36

Bio i ostao JAJARA ŠPANSKA! Nek slomi obe noge, a ja ću onda da prokomentarišem... Ološ!

Odgovori 53 6
Sasa

24.01.2022 20:54

Ti si bre smece spansko