A OD NOVAKA NI TRAGA NI GLASA: Rafa se OPASNO sprema da osvoji Australijan Open (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2021

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji španski teniser Rafael Nadal je nakon operacije stopala i višemesečne pauze konačno otpočeo sa pripremama za predstojeći grend slem, Australijan open.

A OD NOVAKA NI TRAGA NI GLASA: Rafa se OPASNO sprema da osvoji Australijan Open (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Popularni "Bik sa Majorke" izašao je iz obaveznog karaktina zbog pozitivnog nalaza na korona virus, nakon što je prošlo odgovarajućih 10 dana i odmah je otišao na teren. 

Nadal je počeo da trenira i u svojoj akademiji radi sparing sa mladim teniserom Danijem Rinkonom.

 

 

Podsetimo se, Rafa je prijavljen za ATP turnir u Melburnu iz serije 250, koji može da mu posluži kao dobra priprema za Otvoreno prvenstvo Australije koje se odigrava u istom gradu.

Podsetimo se, još nije poznato da li će Španac učestvovati na prvom velikom turniru u sezoni. Isti slučaj je i sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem, koji, uz pregršt spekulacija o njegovom ne učestvovanju u Melburnu jer nije primio obaveznu vakcinu protiv korona virusa, još uvek nije potvrdio učešće na istom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading