NOVAK JE TO OSETIO NA SVOJOJ KOŽI! Nova zabrana ulaska u Melburnu, Australijancima se baš osladilo da teraju pravdu!

Autor:

Sport

23.01.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno, ali istinito! Australinci baš žude za zabranama ulaska, kako u zemlju tako i na stadion tokom samog Australijan opena, a to je na svojoj koži najbolji najbolje osetio Novaka Đoković.

NOVAK JE TO OSETIO NA SVOJOJ KOŽI! Nova zabrana ulaska u Melburnu, Australijancima se baš osladilo da teraju pravdu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ipak, iz Melburna nam dolazi još jedna vest! Redari koji brinu o bezbednosti na stadionima u Melburnu zabranili su jednoj ženi i njenom pratiocu, u pitanju su dvoje aktivista, da uđu na meč sa majicom koja je na sebi imala potpis "gde je Šuai Peng?" i napred sliku kineske teniserke sa porukom "tražena".

Pomenuta žena je zaustavljena negde pred ulazom u kompleks terena na Australijan Openu, nije joj dozvoljeno da sa takvom porukom uđe na jedan od stadiona uz obrazloženje da nisu dozvoljeni nikakvi transparenti niti poruke slične sadržine.

Foto: Tanjug/AP

Šuai Peng

Podsetimo, Peng je u novembru optužila visokog zvaničnika vlade Kine da ju je silovao, ali je nakon toga nestala iz javnosti i gubi joj se svaki trag...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Stojan

23.01.2022 10:36

Da ne mesaju politiku u sport, mozda zato. Ha, Ha, Ha.

Jegux

24.01.2022 17:22

Ne teraju pravdu nego politiku.